Wil jij ondernemingen helpen?

Dan zoekt Kruger jou om het team te versterken!

Vacature

Professionals Oplossingen Resultaat

Hoe ziet je werk er uit?

Als Restructuring Consultant werk je voor Nederlandse ondernemingen in bijzondere situaties, zoals herstructureringen, maar ook bij strategievraagstukken, rendementsverbetering, fusies & overnames en complexe financieringsvraagstukken. Bij Kruger werk je voornamelijk voor het middenbedrijf, wat betekent dat je werkzaamheden een directe en relevante impact hebben. Er is veel dynamiek door de zeer uiteenlopende sectoren en vraagstukken.

In een opdracht leer je de mensen en het bedrijf écht kennen. Je spreekt een veelheid aan mensen, verzamelt alle informatie over de onderneming, bestudeert deze en voert (financiële) analyses uit. Je identificeert risico's, bedreigingen en kansen, komt tot nieuwe inzichten en stelt hierover een goed onderbouwde rapportage op, inclusief werkbare oplossingen, prioriteiten en te ondernemen acties. Je werkt altijd in teamverband, waarin je je eigen verantwoordelijkheden krijgt. In opdrachten werk je in uitdagende situaties met verschillende stakeholders, zoals directies, aandeelhouders, banken, private equity, belastingdienst en curatoren. In de praktijk wordt je verantwoordelijkheid en zelfstandigheid snel groter. Je leert het vak 'on the job’, aangevuld met een intern opleidingstraject. Ook bestaat de mogelijkheid voor het volgen van opleidingen (op maat).

Man En Vrouw

Wie ben jij?

Je hebt eigenheid, lef, creativiteit en doorzettingsvermogen! Je bent een pragmatische professional met sterke financiële en analytische vaardigheden, en een adviesgerichte attitude. Je bent daadkrachtig, nieuwsgierig en ondernemend en wilt het restructuring vak (verder) leren beheersen. Je bent communicatief sterk, in staat om relaties op te bouwen, ook in omstandigheden die voor de klant moeilijk zijn.
Je hebt een afgeronde WO-opleiding en affiniteit met cijfers. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste.

Iccon4

Wat bieden wij?

Een functie waarin je wérkelijk impact hebt op de onderneming met een steile leercurve en groeimogelijkheden. Je krijgt de mogelijkheid om je in de breedte te ontwikkelen binnen een uniek vakgebied. Het werk als consultant is bijzonder afwisselend en de klanten uitdagend. Je adviseert ondernemingen in vrijwel alle sectoren over vraagstukken die uiteenlopen van een dreigend faillissement tot opvolging binnen een familiebedrijf. Om dit vak echt onder de knie te krijgen verwachten wij dat je bereid bent te investeren in een stevig inwerktraject. Hierbij kun je rekenen op betrokken en zeer ervaren collega's die je graag wegwijs maken in de organisatie en de werkwijze van Kruger. Naast een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en een auto is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Icoon1

Wie zijn wij?

Kruger (opgericht in 1988) is in Nederland dé nummer 1 speler op het gebied van corporate restructuring voor middelgrote bedrijven, zoals familiebedrijven en ook ondernemingen waarin private equity een belang heeft. Kruger is een autoriteit binnen het vakgebied en is gevestigd in Rotterdam.

De cultuur van Kruger is te omschrijven als open, informeel, betrokken, collegiaal en gericht op vrijheid en zelfstandigheid van allen. Bij ons werken ruim 25 veelzijdige en zeer gedreven collega's, van uiteenlopende leeftijden. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Met regelmaat doen we samen iets leuks. Door de grote betrokkenheid van Kruger bij de directies, ondernemers en hun bedrijven is een langdurige relatie kenmerkend. Zo melden klanten die de afgelopen jaren door ons zijn geadviseerd in zwaar weer, zich nu met vragen op het gebied van concrete strategiebepaling, investeringsbeslissingen, groeifinanciering, corporate finance vraagstukken en versterking van het managementteam.

Vanwege de grote groei van het aantal klanten en opdrachten willen wij het team versterken met een ondernemende consultant die na een stevig inwerktraject in staat is uitdagende situaties het hoofd te bieden.

Icoon3

Interesse?

De werving- en selectieprocedure wordt begeleid door Employment Services. Je kunt je cv en een korte introductie van jezelf naar hen toesturen via deze pagina.

Een assessment maakt tevens onderdeel uit van de procedure. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met de adviseur van Employment Services, Janine Trompetter, via 06-29472010 of j.trompetter@employmentservices.nl.