Wil jij ondernemingen helpen?

Dan zoekt Kruger jou om het team te versterken!

Vacature

Professionals Oplossingen Resultaat

Wat bieden wij?

Kruger biedt een zeer afwisselende functie waarin je direct betrokken bent bij en wérkelijk impact hebt op een breed scala aan ondernemingen. Je krijgt ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen in dit unieke vakgebied. Je adviseert ondernemingen in vrijwel alle sectoren over vraagstukken die uiteenlopen van een dreigend faillissement tot concrete strategiebepaling.

Je wordt welkom geheten door een enthousiast team van zeer kundige collega's (m/v – 60/40/%), die je graag wegwijs maken in de organisatie en de werkwijze van Kruger. De cultuur van Kruger is te omschrijven als open, informeel, betrokken, collegiaal en gericht op vrijheid en zelfstandigheid van allen. En naast dat er hard gewerkt wordt, is er zeker ook tijd en ruimte voor plezier.

Buiten een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en een auto, wordt door Kruger in jou geïnvesteerd door middel van on boarding-trainingen en cursussen. Ook bestaat de mogelijkheid voor het volgen van opleidingen (op maat).

Icoon Rekenkracht SVG

De functie

Je werk heeft impact. Er is veel dynamiek door de zeer uiteenlopende sectoren en vraagstukken. Omdat je al beschikt over de nodige ervaring in het vakgebied, kun je direct volwaardig bijdragen aan opdrachten. Je werkt altijd in teamverband, waarin je je eigen verantwoordelijkheden krijgt. Nadat een onderneming Kruger heeft ingeschakeld, stel je een onderzoekaanpak op. Je verzamelt alle relevante informatie over de onderneming, interviewt een veelheid aan mensen en voert financiële analyses uit. Daarmee creëer je inzicht en kom je tot nieuwe inzichten. Je werkt zo nodig samen met accountants, fiscalisten en juristen en bent aanspreekpunt en gesprekspartner voor verschillende stakeholders, zoals directies, aandeelhouders, banken, private equity, belastingdienst en curatoren.

Onderbouwde, volledig doorgerekende plannen vormen de basis van een heldere rapportage, inclusief werkbare oplossingen, prioriteiten en te ondernemen acties, die vervolgens worden besproken met de ondernemer en belanghebbenden. In deze fase is het van groot belang dat je overtuigend bent en draagvlak weet te creëren. Indien noodzakelijk of gewenst, speel je een rol bij de implementatie van het advies.

Icoon Denkkracht SVG

Dit ben jij?

Voor deze boeiende en uitdagende functie zijn wij op zoek naar kandidaten met ervaring in het restructuring vak, die beschikken over eigenheid, lef, creativiteit en doorzettingsvermogen. Je bent leergierig en nieuwsgierig en wilt écht weten hoe het zit. Daarnaast ben je een pragmatisch persoon met sterke financiële en analytische vaardigheden en een adviesgerichte attitude. Je bent daadkrachtig en ondernemend en hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen als professional.

Verder is het belangrijk dat je:

  • beschikt over een afgeronde WO-opleiding – of in elk geval aantoonbaar WO werk- en denkniveau
  • affiniteit hebt met cijfers
  • in staat bent respectvolle relaties op te bouwen, ook wanneer de klant in moeilijke omstandigheden verkeert
  • beschikt over impact en overtuigingskracht, dus communicatief zeer sterk bent
  • een open houding hebt
  • houdt van mensen en ondernemers
  • de Nederlandse taal uitstekend beheerst, zowel in woord als in geschrift
  • beschikt over tenminste 3 jaar werkervaring in het vakgebied van restructuring.
Icoon1

Wie zijn wij?

Kruger (opgericht in 1988) is in Nederland dé nummer 1 speler op het gebied van corporate restructuring voor middelgrote bedrijven. Kruger staat bekend als gewaardeerde professionele partij in het brede stakeholderveld van restructuring, een reputatie en netwerk waar zij trots op is. Kruger biedt advies en ondersteuning aan het Nederlandse middenbedrijf; vaak familiebedrijven en/of ondernemingen waarin private equity een belang heeft. Een eerlijk, praktisch, no-nonsens advies. Kruger kijkt vaak nét even vanuit een ander perspectief naar de onderneming en haar (on)mogelijkheden.

Naast restructuring is Kruger voor haar klanten een betrouwbare partner op het gebied van corporate finance, strategie, complexe financieringsvraagstukken, interim oplossingen en executive search. In totaal werken circa 30 mensen bij Kruger. Het kantoor is gevestigd te Rotterdam, maar de klanten bevinden zich door het hele land. Werkzaamheden worden dan ook gedaan vanuit kantoor, op locatie en ook wel vanuit huis.

Vanwege de grote groei van het aantal opdrachten zijn wij op zoek naar versterking van het team met een aantal medior restructuring consultants die beschikken over een bewezen ervaring binnen het vakgebied van restructuring.

Icoon2

Interesse?

De werving- en selectieprocedure wordt begeleid door Employment Services. Je kunt je cv en een korte introductie van jezelf naar hen toesturen via deze pagina.

Een assessment maakt tevens onderdeel uit van de procedure. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met de adviseur van Employment Services, Janine Trompetter, via 06-29472010 of j.trompetter@employmentservices.nl.