HR Business Partner - parttime

Vacature Kruger Rotterdam

Help jij de snelle groei van Kruger in goede banen te leiden?

 

Heb je een proactieve instelling en ben je creatief in het vinden van HR-oplossingen?

.

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Hoe ziet je werk eruit?

Een nieuwe deeltijd functie (16-24 uur), maar één ding kunnen wij garanderen, geen dag is hetzelfde! Je krijgt als HR-businesspartner de ruimte om HR-projecten op te zetten, te begeleiden en (deels) te implementeren. Je fungeert enerzijds als projectleider voor de diverse HR-projecten en anderzijds ben je sparringpartner voor de partners van Kruger en geef je gevraagd en ongevraagd advies.

Jij wordt het HR-aanspreekpunt van de organisatie voor alle medewerkers en partners van Kruger. Je hebt alle vrijheid om HR binnen Kruger verder in te richten. Je gaat je bezig houden met onboarding, doorstroom en uitstroom. Daarnaast ga je aan de slag met de ontwikkeling van de medewerkers en het harmoniseren en optimaliseren van de arbeidsvoorwaardelijke regelingen.

Takenpakket

Je gaat je de komende tijd bezig houden bij Kruger met strategische personeelsplanning om nu en in de toekomst de bedrijfsdoelstellingen te helpen realiseren door de juiste kandidaten binnen te halen, te behouden en (verder) te ontwikkelen. In dit kader onderhoud je contact met diverse recruitment bureaus en initieer je andere activiteiten om via verschillende wervingskanalen de juiste talenten aan te trekken. Tevens denk je mee en ontwikkel je activiteiten om Kruger als werkgever nog meer zichtbaar te maken voor potentiële kandidaten (employer branding).

Kortom, je gaat HR positioneren in de organisatie!

Het is belangrijk dat je:

  • beschikt over een relevante afgeronde opleiding, HBO-niveau
  • zelfstandig en communicatief sterk bent
  • draagvlak kan creëren en tactische en strategisch kan acteren
  • ervaring hebt met het initiëren en begeleiden van HR-projecten
  • affiniteit hebt met recruitment en employer branding
  • het ook prima vindt om 'hands-on' te werken
  • de Nederlandse taal uitstekend beheerst, zowel in woord als geschrift

Wat bieden wij

Je wordt welkom geheten door een enthousiast team van zeer kundige collega's, die je graag wegwijs maken in de organisatie en de werkwijze van Kruger. De cultuur van Kruger is te omschrijven als open, informeel, betrokken, collegiaal en gericht op vrijheid en zelfstandigheid van allen. En naast dat er hard gewerkt wordt, is er zeker ook tijd en ruimte voor plezier. Je kan dagelijks genieten van verzorgde lunches en regelmatig van leuke (gezamenlijke) activiteiten, zoals een kerstlunch, bedrijfsuitjes (bijv. skiën, stedentrips, ‘off road 4x4 challenge’), padel, zomerbarbecue en de kantoorborrels.

4 Business Lines

Wie zijn wij?

Kruger (opgericht in 1988) staat bekend als gewaardeerde professionele partij in het brede stakeholderveld van restructuring: een reputatie en netwerk waar zij trots op is. Daarbij ligt de focus op het Nederlandse middenbedrijf met eerlijk, praktisch en no-nonsens advies. Kruger kijkt vaak nét even vanuit een ander perspectief naar de onderneming en haar (on)mogelijkheden.

Naast restructuring is Kruger voor haar klanten een betrouwbare partner op het gebied van corporate finance, strategie, complexe financieringsvraagstukken, interim oplossingen en executive search. In totaal werken circa 30 mensen bij Kruger en het kantoor is gevestigd in Rotterdam.

Herken je jezelf in dit profiel en ben je geïnteresseerd, stuur dan je cv met motivatie naar: werving@kruger.eu onder vermelding van HR Business Partner. Voor vragen of aanvullende informatie kun je contact opnemen met Richelle Ros via 010 21 21 922.