Werken bij Kruger

Wil jij ondernemingen helpen?

0

Medewerkers

Een team van hoogopgeleide mensen die kennis, hands-on-mentaliteit en netwerk combineren. Op het gebied van bedrijfsvoering, corporate finance en interim management.

0

Klanten

Vanaf 1988 versterken we bedrijven in iedere branche met onderbouwde, volledige doorgerekende plannen. Opgesteld en uitgevoerd door een team van de beste specialisten. Op een 'hands on' manier en volledig in het belang van uw onderneming.

Werken bij Kruger

Wij staan voor de beste oplossingen op het gebied van bedrijfsvoering, corporate finance en interim management. Daarom zoeken wij alleen de beste mensen die graag hun tanden in pittige vraagstukken zetten, de volle 100% geven en opleven in hectische situaties.

We worden immers vaak ingeschakeld op een cruciaal moment, waarbij in korte tijd veel van ons wordt verwacht.

Werken bij Kruger betekent dus werken in een uiterst dynamische en boeiende omgeving. Met uiteenlopende typen mensen, bedrijven en locaties. Het betekent dat er veel van jou wordt verwacht. Maar ook dat je enorme mogelijkheden krijgt om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. 

Interesse gewekt? Neem contact op: 010 2121922

Vacatures - word jij onze nieuwe collega?

Medior Restructuring consultant - vacature Kruger Rotterdam

Gepubliceerd op: 25 april 2022

Wil jij ondernemingen helpen? Daadkrachtige oplossingen die écht het verschil maken. Krijg jij energie van werken met een grote verscheidenheid aan sectoren en vraagstukken?

Junior Restructuring consultant - vacature Kruger Rotterdam

Gepubliceerd op: 11 mei 2023

Ben je daadkrachtig, ondernemend en wil je het restructuring vak leren? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Corporate Finance consultant - vacature Kruger Rotterdam

Gepubliceerd op: 18 mei 2022

Corporate Finance advies voor middelgrote ondernemingen vanuit een breder perspectief en expertise. Kom jij ons team versterken?

HR Business Partner - vacature Kruger Rotterdam

Gepubliceerd op: 28 september 2022

Kruger groeit hard en daarmee is de wens ontstaan de organisatie te versterken met een HR Business Partner voor 16-24 uur per week.