Madhavie Radjpalsingh

Associate Interim Management en Executive Search

ZZ Madhavie Radjpalsinghmradjpalsingh@kruger.eu

+31 (0)6 450 920 68

Madhavie is haar carrière gestart bij ROC Mondriaan in Den Haag, zij is intern doorgegroeid tot hoofd HR en programmamanager lerarentekort. In haar rol als programmamanager heeft zij vanuit het MBO samengewerkt met de Gemeente Den Haag, het Voortgezet Onderwijs en het Primair onderwijs om (creatieve) oplossingen te bedenken en ontwikkelen voor het lerarentekort in de gemeente Den Haag. Daarna is zij werkzaam geweest bij Oxfam Novib en Stichting PROO Leiden, als teamlead en eindverantwoordelijke HR. Madhavie heeft in 2022 de overstap gemaakt naar het ondernemerschap en heeft zich vanuit haar eigen onderneming per 1 juni 2022 verbonden aan Kruger Interim Management en Executive Search.

"Vanuit synergie kunnen mensen meer in hun kracht komen te staan en zijn zij in staat om te bloeien. De rode draad in mijn ruim 20 jaar HR-ervaring is verbinding. Verbinden van mensen met elkaar. Deze kerncompetentie ga ik inzetten bij Kruger om organisaties te verbinden met de juiste kandidaten. Elke vacature vertelt een verhaal, ik kijk vanuit mijn HR-bril anders naar een vacature, ik ben namelijk geïnteresseerd naar wat er zich afspeelt in een organisatie, welke leiderschapsstijl past binnen de cultuur en waar wil de organisatie naartoe groeien. Op basis hiervan ondersteun ik de klant bij het vinden van de juiste kandidaat. Als ik bij een nieuwe klant binnen kom zeg ik: ik ben geen recruiter, maar een HR-professional die je gaat helpen om de juiste kandidaat te vinden.

Ik heb mij verbonden aan Kruger, omdat mijn collega’s, net als ik, de klantvraag centraal stellen. Dit doen zij vanuit gedrevenheid en passie voor hun vak”.