Leon Bruggers

Consultant

Leon (1X1)



lbruggers@kruger.eu

+31 (0)6 132 817 17

Leon is opgegroeid in het Oosten van het land in een omgeving waar gezonde ambitie en ondernemerschap centraal staan. Hij heeft Bedrijfseconomie gestudeerd aan de Radboud Universiteit en heeft hier ook zijn master Financial Economics behaald. Na zijn studie is hij gestart bij consultancykantoor Bluefield waar hij in 2 jaar de financiële afdeling van diverse bedrijven naar een hoger niveau heeft geholpen. Als het aan Leon ligt, kan een situatie niet complex genoeg zijn. 

"Complexe financiële situaties hebben mij altijd aangetrokken. Het vertalen van cijfers naar een verhaal en hiermee een belangrijke rol van betekenis kunnen spelen voor mijn klanten geeft mij enorm veel energie. Het feit dat ik dit kan doen voor ondernemingen in het MKB segment maakt het alleen maar mooier.
Kruger staat met haar 'hands on' aanpak klaar voor ondernemers op het moment dat zij dit het hardst nodig hebben. Hiermee kan Kruger echt het verschil maken. Door jarenlange ervaring in verschillende disciplines te combineren kan Kruger een passende oplossing bieden in elke situatie, dit spreekt mij enorm aan!"