Hessel van den Herik

Senior Consultant

Hessel 2 (1X1)hvandenherik@kruger.eu

+31 (0)6 579 995 38

Hessel van den Herik heeft bedrijfseconomie gestudeerd in Rotterdam. In 1998 is hij bij Ernst & Young gestart en heeft hij zijn RA-titel via een postdoctorale opleiding aan de Erasmus Universiteit Rotterdam behaald.

Na elf jaar Ernst & Young heeft Hessel bij Radio Holland (onderdeel Imtech) in Nederland en Duitsland diverse financiële en operationele leidinggevende posities vervuld en heeft hij meerdere (ook internationale) M&A transacties mede gerealiseerd. Vervolgens is Hessel als CFO/COO bij Codema werkzaam geweest, waarbij de focus altijd op verbeteringstrajecten heeft gelegen. 

"Als (mede)eindverantwoordelijke voor een operatie/bedrijf leer je snel wat echt bepalend is voor het succes van het bedrijf en wat de knelpunten zijn. Het geeft me veel energie om mijn ervaring in te zetten bij het doorgronden van de operatie achter de cijfers. Mijn kennis opgedaan tijdens het herstructureren van processen en bedrijven, met het daarbij behorende stakeholdermanagement, wil ik graag inzetten om als goede sparringpartner van de ondernemer te komen tot een goed onderbouwd advies in zijn vraagstukken rond financiering en bedrijfsvoering."