Franck Hoppenbrouwers

Senior Consultant

Franck 2 (1X1)fhoppenbrouwers@kruger.eu

+31 (0)6 101 285 43

Franck Hoppenbrouwers is opgegroeid in een ondernemersgezin. Hij heeft Bedrijfseconomie/Financieel Economisch Management gestudeerd aan de Tilburg University en postdoctoraal de opleiding tot Register Controller aan de Erasmus Universiteit Rotterdam/Rotterdam School of Management succesvol afgerond.

Franck heeft van 1996 tot 2000 reeds voor Kruger gewerkt. Na Kruger heeft hij diverse controlling en leidinggevende financiële functies vervuld bij ASR en Robeco. Vanaf 2012 tot 2022 werkte hij voor NEOS Direct Lending in de rol van senior debt investment manager. In deze functie heeft hij een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het op de kaart zetten van niet-bancaire financiering van het midden- en kleinbedrijf in Nederland. In deze periode heeft hij ruim honderd bedrijven in veel verschillende bedrijfstakken gezien. Door gebruik te maken van zijn actuele en brede netwerk in de Nederlandse en internationale financieringsmarkt is hij samen met de ondernemers tot op maat gesneden financieringsoplossingen gekomen. Stuk voor stuk financieringen die de onderneming verder hebben geholpen om haar doelstellingen te kunnen realiseren.

"Bij Kruger komt mijn kennis en ervaring op het gebied van herstructureringen, waarderingsvraagstukken, verbetering van rendement, (ver)koop van ondernemingen, business controlling en uitdagende financieringsvraagstukken op een mooie manier samen. Luisteren naar het verhaal van de ondernemer; gedegen analyse, eventueel benchmarking, en altijd met oog voor de positie van de klanten, leveranciers, werknemers, financiers en andere stakeholders, om uiteindelijk samen met de ondernemer tot een werkbare oplossing voor de onderneming te komen. Daarin zit de kracht van Kruger en daarin zit mijn kracht."