Erwin Sturkenboom

Partner

Erwin 2 (1X1)esturkenboom@kruger.eu

+31 (0)6 230 254 88

Erwin is opgegroeid in een ondernemersfamilie en heeft Economie gestudeerd aan de Erasmus School of Economics. Gedurende en na zijn studie heeft hij ondernemerservaring opgedaan in de golfmarkt en op het gebied van bijlessen. In 2016 is hij gestart als consultant bij Kruger.

"Gebrek aan rendement of een liquiditeitsprobleem is zichtbaar in de financiële cijfers. Maar voor het vinden van werkbare oplossingen, is een breed inzicht in de onderneming en de markt noodzakelijk. Het in korte tijd doorgronden van de gehele organisatie om uiteindelijk samen met directie, management en stakeholders tot pragmatische oplossingen te komen geeft veel energie.
Dit werk mogen we voor allerlei middelgrote ondernemingen, in verschillende sectoren en bij diverse bijzondere vraagstukken doen. Bijzondere vraagstukken betreffen onder andere gebrek aan rendement, liquiditeitsproblemen, fusie & overname of herijking van de strategie.
De verscheidenheid aan situaties, sectoren en bovenal mensen maakt het werk zeer afwisselend en blijft de nieuwsgierigheid triggeren."