Emilie Tacke

Consultant

Emilie (1X1)etacke@kruger.eu

+31 (0)6 555 131 71

Emilie heeft Economie en Bedrijfseconomie gestudeerd aan de Radboud Universiteit en vervolgens de masters Finance en Organization Studies behaald aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens haar studie heeft zij ervaring opgedaan in de bancaire sector en het MKB-segment. Daarnaast heeft zij een semester in de Verenigde Staten gestudeerd en gereisd door Zuid-Amerika. Na haar studie is zij begonnen als consultant bij Kruger. 

"Ik vind het leuk om diep in de cijfers van een onderneming te duiken en ik heb een passie voor het analyseren van financiële gegevens. Daarnaast haal ik veel voldoening uit het helpen van anderen. Ik heb geleerd dat de sociale aspecten van een onderneming minstens zo belangrijk zijn bij het oplossen van complexe vraagstukken en dat er achter de cijfers een verhaal schuilt: het verhaal van een ondernemer. 

Het is mooi om de bevlogenheid van mijn collega’s te zien. Samen met hen werk ik graag aan de beste oplossing voor de klant. Bij Kruger staan de belangen van de ondernemer voorop en een persoonlijke aanpak is dan ook de rode draad in onze dienstverlening."