Aron Damstra

Consultant

Aron 1 (1X1)adamstra@kruger.eu

+31 (0)6 451 948 39

Internationale insteek

Aron, geboren en getogen in Deventer en momenteel gevestigd in Rotterdam, is sinds begin November 2023 werkzaam bij Kruger. Na zijn middelbare school koos hij voor een Bachelor in International Business Administration aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, gedreven door zijn fascinatie voor de internationale aspecten van zakendoen en zijn interesse in het bedrijfsleven. "In een globaliserende wereld is internationale samenwerking essentieel om maximale resultaten te behalen."
Hierna volgde een Master in Accounting and Financial Management, ook behaald aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Deze keuze weerspiegelde zijn verlangen om zijn kennis in financieel management verder te verdiepen en te specialiseren.

Eerdere werkervaring

Na zijn studie begon Aron zijn loopbaan bij EY, waar hij twee jaar werkte in de audit. Ondanks zijn toewijding miste hij daar de mogelijkheid om bedrijven daadwerkelijk vooruit te helpen. Zijn verlangen om meer impact te hebben bracht hem naar een internationale scale-up omgeving, waar hij als financial controller begon en snel opklom tot teamlead. De dynamiek binnen in een scale-up zorgt ervoor dat je grote stappen kunt maken. Zoals wordt gezegd: "Binnen een multinational  heb je iemand voor elk probleem, binnen een scale-up heb je niemand  voor elk probleem." Dit heeft ervoor gezorgd dat Aron zich heeft verdiept in een groot aantal onderwerpen. Na verloop van tijd ontstond de behoefte aan een nieuwe uitdaging.

Volgende stap

Deze behoefte leidde Aron naar Kruger, waar hij de rol van Restructuring Consultant op zich neemt. De stap naar Kruger was voor Aron een bewuste keuze, gedreven door zijn drang om actief bij te dragen aan bedrijven en ze daadwerkelijk verder te helpen. De mogelijkheid om vooruit te kijken en ondernemingen te ondersteunen sprak hem direct aan. "Juist het soort klanten zorgt ervoor dat je nauw met ondernemers aan de slag kunt, tot op het scherpst van de snede."

Daarbij komt ook kijken dat de cultuur bij Kruger hem enorm aanspreekt. Direct, hart voor de zaak en klanten, altijd deskundig, maar ook samen sterk.

Bij Kruger krijgt hij de kans om zijn financiële expertise te combineren met zijn verlangen om bedrijven te helpen hun potentieel te benutten.