'Blijven focussen en inspelen op vernieuwing en verandering'

Technologie (ICT)

Technologie speelt een onmiskenbare rol in onze snel veranderende samenleving en economische ontwikkelingen. De trend van digitalisering is in volle gang en heeft effect op het gedrag van consumenten, producenten en tussenliggende partijen. Oude verdienmodellen vallen weg, nieuwe paden worden gebaand. Daarbij is het van groot belang dat bestaande denkpatronen worden doorbroken om plaats te maken voor een meer flexibele strategie en bedrijfsvoering die tegemoetkomt aan de veranderende wereld om ons heen.

Hierbij is het essentieel om grip te hebben op het toenemende gebruik van grote hoeveelheden data. Daarnaast is het van groot belang om constant in te spelen op technologische ontwikkelingen. Er ligt gigantisch potentieel voor de ondernemers die durven in te spelen op de kansen die worden geboden door deze ontwikkelingen.

Kruger helpt u graag met het vinden van de antwoorden en het creëren van inzicht, zowel strategisch alsmede in de optimalisatie van de bedrijfseconomische situatie. Daarnaast helpen wij graag om uw strategie om te zetten in resultaatgerichte acties. Hierbij kunt u denken aan vragen als:

Hoe duurzaam is mijn huidige verdienmodel? Hoe kan ik leveranciers en klanten beter aan mij binden?

Ton 900X600 (L1)

Ton Moonen helpt u graag verder

tmoonen@kruger.eu

+31 (0)6 543 850 28