'Er is weer groeiperspectief, maar personeelstekort en prijsstijgingen zijn de nieuwe uitdaging’

Horeca - Leisure

Herstel en veerkracht is van groot belang voor deze sector, die relatief hard getroffen is door de gevolgen van de coronapandemie. De daaropvolgende uitdagingen omtrent personeelstekort en inflatie doen meer dan ooit een beroep op de horeca ondernemer van tegenwoordig. De focus op een hogere mate van efficiëntie in de bedrijfsvoering, alsmede een sterke focus op het voorkomen van voedselverspilling biedt potentie voor substantiële besparingen. Ook is het van groot belang te profiteren van de verwachte sectorgroei in buitenhuisconsumptie en bewust te worden van de mogelijkheid om prijsstijgingen door te berekenen aan uw gasten.

Daarnaast zal het belang van het online kanaal voor het bestellen van eten (wegens gemak en tijdgebrek) toenemen. Ook zal de nadruk meer en meer komen te liggen op gezondheid, kwaliteit  en duurzaamheid. Bedreigingen zijn met name stijgende grondstofprijzen en toenemende concurrentie door wijzigende openingstijden. Daarnaast speelt online bereikbaarheid een cruciale rol in het succes van uw onderneming.

Kruger adviseert met grote regelmaat horeca ondernemers, zowel strategisch als in de optimalisatie van de bedrijfseconomische situatie.

Richelle 900X600 (L)

Waar kunnen we uw organisatie mee helpen? 

Richelle Ros helpt u graag verder

rros@kruger.eu

+31 (0)6 514 373 48