Vanuit onze interim managementpraktijk werken wij nauw samen met hoog gekwalificeerde en zeer ervaren interim professionals die een bedrijf door zwaar weer kunnen loodsen. Elke situatie is uniek. Hierbij komt het aan op vertrouwen.

Vanwege de toenemende vraag, zijn wij op zoek naar ervaren

Chief Restructuring Officers (CRO)

CEO Managers In Overleg

 

Wij opereren vanuit de volgende disciplines: Strategie- en Business Consultancy, Corporate Finance, Interim Management en Executive Search. Onze advisering betreft vaak ondernemingen die zich geconfronteerd zien met een veeleisende situatie waarbij de continuïteit in het geding is, dan wel een situatie die zich kenmerkt door een sterk afgenomen rentabiliteit. Kruger biedt, naast een objectieve analyse van de oorzaken en de gewenste maatregelen (herstructureringsplan) tevens de implementatiekracht om dit plan uit te voeren door de inzet van een Chief Restructuring Officer (CRO). Een CRO wordt toegevoegd aan de directie en is specifiek verantwoordelijk voor het herstructureringsproces. Hiertoe krijgt hij/zij een bijzonder mandaat. De directie, zoals CEO, CFO en COO, blijven verantwoordelijk voor het day-to-day management van het bedrijf. 

Vanuit onze interim managementpraktijk werken we nauw samen met diverse hoog gekwalificeerde en zeer ervaren interim professionals die een bedrijf door zwaar weer kunnen loodsen. Elke situatie is uniek. Hierbij komt het aan op vertrouwen.

Wij hebben dan ook de voorkeur voor CRO’s met verschillende achtergronden, zowel qua opleiding, branche als werkervaring, zoals CEO’s die succesvol een turnaround hebben weten te leiden of CFO ’s met financial restructuring ervaring.

Wij zoeken professionals met een speciale mix van analytische en professionele vaardigheden, gecombineerd met het vermogen om medewerkers op allerlei niveaus mee te nemen in cijfers, concepten, oplossingen en grote veranderingen; CRO’s die in staat zijn om de balans weer in evenwicht te brengen, de route voorwaarts weten te vinden, een restructuringplan kunnen uitonderhandelen en daarbij het stakeholdermanagement niet uit het oog verliezen, en in staat zijn om vervolgens snel tot de uitvoering van dit plan te komen. De CRO moet ook over voldoende organisatie sensitiviteit beschikken, persoonlijke aandacht hebben voor medewerkers c.q. management en draagvlak en vertrouwen weten te creëren. 

De CRO-rol betreft altijd een interim management positie. De lengte van de opdrachten varieert van enkele maanden tot circa een jaar, afhankelijk van het overeengekomen traject.

Interesse?
Heeft u een aantoonbaar track record in succesvolle herstructureringen, dan komen we graag met u in contact. Stuur uw cv en motivatie naar werving@kruger.eu, onder vermelding van: CRO-werving.

Voor vragen of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:

Wouter 600X900 (L)Wouter van Tienhoven

wvantienhoven@kruger.eu 
+31 (0)6 306 108 62

Susan 600X900 (L)Suzan van de Bilt

svandebilt@kruger.eu 
+31 (0)6 308 099 91