Suzan zal zich met name richten op interim crisismanagement opdrachten en de werving en selectie van financieel management- en directie professionals.

Per 1 oktober jl. is het team van Kruger Interim Management en Executive Search uitgebreid met Suzan van de Bilt. Geboren en getogen in een ondernemende familie en fiscaal opgeleid in Leiden. Daarna bij een breed spectrum aan organisaties adviserende, commerciële, management en toezichthoudende ervaring opgedaan. Ondernemerschap en strategische vraagstukken in het bedrijfsleven hebben hierin altijd een hoofdrol gespeeld. Met name haar werk bij de afdeling Bijzonder Beheer van ABN AMRO en de periode die zij werkte voor de toezichthouder AFM hebben haar professioneel gevormd. Door deze brede achtergrond heeft zij geleerd op een autonome manier meerdere perspectieven te overzien, verschillen te overbruggen en mensen samen te brengen.
Suzan zal zich binnen Kruger Interim Management en Executive Search met name richten op interim crisismanagement opdrachten, alsmede de werving en selectie van financieel management- en directie professionals.

Naast Suzan bestaat het team verder uit Wouter van Tienhoven, Frank van der Hagen en Leonie Bonte (secretariaat).

"Met de komst van Suzan zijn we in staat om in deze dynamische markt onze dienstverlening verder uit te breiden”, aldus Wouter van Tienhoven, partner Kruger Interim Management & Executive Search. “We zien een toenemende vraag naar interim managers die implementatiekracht toevoegen in crisissituaties”.


Frank van der Hagen, Associate Kruger Interim Management & Executive Search: “Daarnaast blijft onze Executive Search groeien. We merken dat onze propositie voor het middenbedrijf en onze ondernemende aanpak die daarbij hoort aanspreekt.

Kruger Interim Management richt zich op crisismanagement, interim directie- en managementrollen in bijzondere situaties en specialistische controllingrollen.

Kruger Executive Search is gespecialiseerd in algemeen-, commercieel-, operationeel- en financieel management- en directieposities, naast specialistische controllingfuncties.

Wouter Van Tienhoven L


Wouter van Tienhoven

wvantienhoven@kruger.eu 
+31 (0)6 306 108 62

Suzan Van De Bilt L


Suzan van de Bilt

svandebilt@kruger.eu 
+31 (0)6 308 099 91

Frank Van Der Hagen L


Frank van der Hagen

fvanderhagen@kruger.eu 
+31 (0)6 456 588 67

Leonie Bonte (1)


Leonie Bonte

lbonte@kruger.eu 
+31 (0)10 21 21 922