Per november 2021 maken Vevon B.V. en haar dochterondernemingen onderdeel uit van Work Zone Safety Group.

Vevon Auto Met Signalering

Transactie

Per november 2021 maken Vevon B.V. en haar dochterondernemingen onderdeel uit van Work Zone Safety Group. Kruger Corporate Finance (Frank Leijendekker, Kees Lieve en Rogier Groot) heeft de aandeelhouders van Vevon gedurende dit traject begeleid. 

20 jaar ervaring in tijdelijk verkeersmanagement

Vevon is sinds 1999 specialist en een prominente speler op het gebied van verhuur en plaatsing van tijdelijke en permanente verkeersvoorzieningen bij wegwerkzaamheden, evenementen en in geval van verkeerskundige calamiteiten. Vevon heeft zich ontwikkeld tot een landelijke, snelgroeiende dienstverlener met inmiddels 4 vestigingen in Tilburg, Wessem, Goes en Alphen a/d Rijn.

WZS Group

De Work Zone Safety Group (WZS Group) is 's werelds grootste speler op het gebied van verkeersvoorzieningen. WZS Group is ontstaan door een combinatie van 4 leidende bedrijven binnen deze branche: Ramudden (Zweden, Noorwegen, Finland, Estland en Canada), Chevron TM (Verenigd Koninkrijk), AVS (Denemarken, Duitsland en Letland) en Fero (België).

Ondersteund door de Britse investeringsmaatschappij Triton heeft WZS Group de ambitie om naast verkeersvoorzieningen ook wereldwijd de leidende nummer één te worden op het gebied van verkeersveiligheid én verkeerssystemen.

Lokale aanwezigheid in Nederland

Vevon past uitstekend in de WZS Group. De WZS Group breidt door de overname van Vevon haar lokale aanwezigheid uit. Daarnaast kan de WZS Group door de overname haar digitale oplossingen in de Nederlandse markt aanbieden, mede dankzij de sterke klantrelaties van het management van Vevon.

Kruger feliciteert de verkopers met deze mooie transactie en wenst de WZS Group veel succes in het verwezenlijken van haar strategische doelstellingen.