Interdobs & Powerdobs overgenomen door SUPERP

Interdobs En Powerdobs Logo's

 

Interdobs bestaat sinds 2005 en heeft zich ontwikkeld tot de toonaangevende SAP dienstverlener op het gebied van Business Intelligence.

Powerdobs is opgericht in 2019 en is een dienstverlener op het vlak van Data en Analytics met diepgaande kennis van het Azure Data Platform en Power BI.

Interdobs en Powerdobs kennen gezamenlijk een omzet van meer dan € 8 mln. en hebben zo’n 45 medewerkers in dienst, die opereren vanuit hun kantoorlocatie in Den Bosch.

Datacenter Stockfoto Gekocht Door Kruger 25092019
SUPERP Logo Medium


Is een platform van investeringsmaatschappij Egeria. Het bedrijf heeft de laatste jaren een sterke groei gerealiseerd en verzorgt een breed spectrum aan SAP gerelateerde diensten. Zij heeft onder andere leidende marktposities opgebouwd binnen de kennisdomeinen Security, Testing en Development.

SUPERP bouwt met de overname verder aan haar missie om dé digital Core specialist voor grote en middelgrote organisaties te zijn. De kennis en ervaring van Interdobs en Powerdobs maakt het mogelijk om complexe datastromen te integreren, te analyseren en te optimaliseren. Door dit vervolgens te koppelen aan de expertise van SUPERP, worden klanten beter en breder geserviced. De kruisbestuiving zorgt ervoor dat er nog meer waarde gehaald wordt uit de bestaande systemen en klanten volledig worden ontzorgd in hun digitale transformatie.

Ruud Hoogendorp, CEO SUPERP: "Met deze overname verstevigen we onze positie als Digital Core partner voor intensieve digitale transformatietrajecten. De samenwerking heeft een synergetische werking, waarbij zowel de dienstportfolio's van beide bedrijven als de bedrijfscultuur elkaar versterken."

Transactieteam


Cornee de Kluyver en Leon Bruggers hebben namens Kruger Corporate Finance de aandeelhouders van Interdobs & Powerdobs begeleid. Juridisch is de onderneming bijgestaan door Eric Spreij en Roeland Berger van HerikVerhulst Advocaten. Ook Bernard de Vries van Somniant Accountants en Adviseurs heeft een belangrijke bijdrage aan het proces geleverd.

Leon Bruggers over het traject: "De samenwerking tussen zowel koper, verkoper als adviseurs is uitermate prettig verlopen. Alle partijen zaten met dezelfde intentie aan tafel, waardoor het proces snel en vakkundig is doorlopen. Het resultaat is dat beide partijen nog beter gepositioneerd zijn naar de toekomst."

Rob Huisman (aandeelhouder Interdobs & Powerdobs) over de betrokkenheid van Kruger: "Ik heb de samenwerking, maar vooral de doortastendheid en scherpte van Kruger als zeer waardevol ervaren. Ze hebben naast en achter ons gestaan in het hele proces en hebben de door mij gewenste korte tijdslijnen niet uit het oog verloren."

Kruger feliciteert beide partijen met deze mooie transactie en wenst SUPERP veel succes in het verwezenlijken van haar verdere groeidoelstellingen.