Erwin Sturkenboom, partner

Een logische volgende stap, passend bij de pragmatische insteek van Kruger

Erwin: "Ik voel me heel erg thuis in de werkwijze van Kruger, waarbij in lastige situaties met een pragmatische insteek zo snel mogelijk een oplossing wordt gevonden. Er is veel dynamiek, door de steeds verschillende vraagstukken en sectoren. Het werken met voornamelijk het middenbedrijf betekent dat je een onderneming in zijn geheel moet leren kennen en dat je werkzaamheden een directe en relevante impact hebben. Dat geeft veel energie."

In zijn nieuwe rol als partner zal Erwin nog meer direct aanspreekpunt worden voor de klant en andere belanghebbenden. Daarnaast zal hij nog actiever naar buiten treden voor het opbouwen en onderhouden van relaties. "Het meekrijgen van alle stakeholders in een traject is iets wat mij past. Zeker ook bij onze klanten - vaak familiebedrijven en/of ondernemingen met DGA's - waar men niet altijd gewend is aan consultants, zodat je soms extra het vertrouwen moet verdienen. Verder verandert er praktisch voor mij niet heel veel, ik blijf de adviseur die ik ben. Het partnerschap onderschrijft vooral de kwaliteit die ik altijd probeer te leveren."

Erwin groeide op in een ondernemersfamilie in de buurt van Utrecht en studeerde cum laude af aan de Erasmus School of Economics in Rotterdam (Master Economics and Business). Voor hij consultant werd was hij zelf actief als ondernemer, onder meer op de retailmarkt voor golfartikelen. Zijn ambitie was echter altijd al om het adviesvak in te gaan: "De diversiteit aan vraagstukken, sectoren, bedrijven en mensen vereist een brede blik en nieuwe situaties dwingen je steeds weer nieuwe inzichten te krijgen. Die intellectuele uitdaging heeft mij altijd aangesproken. In mijn meer dan vijf jaar bij Kruger heb ik een groot referentiekader opgebouwd. "

Kruger Kantoorsituaties (Maart2022) 006

 

Kruger is verheugd met de nieuwe rol van Erwin binnen het team en feliciteert hem met het partnerschap. 

"Erwin is een leuke spontane vent die qua pragmatiek uitstekend past bij de vraagstelling van onze klanten en bij het profiel van Kruger. Hij beschikt over sterke analytische vaardigheden en heeft ook veel belangstelling voor ondernemen. Door kennis van zaken is hij een goede gesprekspartner voor het management en de diverse stakeholders van een onderneming."

Contactgegevens Erwin +31 6 230 254 88 of esturkenboom@kruger.eu