Compaxo Groep neemt activiteiten Pali Geldrop over

Compaxo Groep neemt per 1 april 2024 de varkensslachtactiviteiten van Pali Geldrop over.

Compaxo Groep is een Nederlands familiebedrijf, gestart in 1896 en actief in de productie van vers varkensvlees en een breed assortiment (vegan) vleeswaren. Inmiddels staat de vijfde generatie van de familie Van der Post aan het roer van de onderneming. Afgelopen jaren is Compaxo snel gegroeid in zowel omzet, volume als winstgevendheid. Deze groei is gerealiseerd door een combinatie van autonome groei, uitgebreide investeringen in de bestaande locaties en de acquisitie van Maasland Vleeswaren in 2022. Vanuit vier vestigingen zijn dagelijks ca. 1.200 medewerkers actief.

Pali Group
Compaxo Logo

Pali Geldrop

Pali Group is een Brabants familiebedrijf dat met ca. 1.000 medewerkers actief is in de gehele productieketen van kalfs-, varkens- en geitenvlees.

Door de overname van de varkensslachtactiviteiten van Pali, kan Compaxo haar activiteiten verder uitbreiden en versterkt het haar marktpositie als één van de meest efficiënte varkensslachterijen van Nederland.

Transactieproces

Kruger (Erwin Sturkenboom) is reeds enkele jaren met veel plezier betrokken bij Compaxo als financieel-strategisch adviseur. Kruger heeft Compaxo begeleid bij het gehele transactieproces dat ook bestond uit het verkrijgen van de benodigde werkkapitaalfinanciering. In samenwerking met BarentsKrans (Joost Fanoy en Chaimaa Ben-Lahcen) is het goedkeuringsproces van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) succesvol afgerond. De transactie werd juridisch begeleid door 9Corporate (Mark Miedema).

Erwin 900X600 (L)

Kruger feliciteert Compaxo en Pali Group met deze transactie en wenst hen veel succes.esturkenboom@kruger.eu
+31 (0)6 230 254 88