drs. W.D.J. (Wouter) van Tienhoven

Wouter Van Tienhoven 2
Interim Management - Executive Search

Is afkomstig van EY en sinds 2008 aangesloten bij Kruger, waar hij de interim management en executive search praktijk heeft opgezet. De kracht van de samenwerking tussen de consultants, interim management en executive search is de combinatie van herstructureringsadvies vanuit de adviespraktijk en de implementatiekracht vanuit (interim) management.

"Ruim 20 jaar ben ik inmiddels actief op het vlak van interim management in crisis-, restructuring en verandermanagementsituaties. Ik beschik over een groot netwerk van interim managers en professionals op directie-, lijnmanagement- en financieel gebied, een aantal exclusief aan ons verbonden. Alle lopende opdrachten monitor ik zelf. Het gaat daarbij om de balans tussen ondernemingsbelang en het menselijke aspect. Integriteit, respect, ethiek en vertrouwelijkheid zijn kernwaarden van mijn handelen. In de praktijk betekent dit, dat wij bij een cliënt aan de slag gaan met respect voor de geschiedenis van het bedrijf en de oorspronkelijke missie. Noodzakelijke beslissingen worden genomen en uitgevoerd, maar uitdrukkelijk met consideratie voor de mensen die het raakt. Daarnaast krijgen wij regelmatig de vraag om werving & selectie trajecten te begeleiden op MT-niveau. In toenemende mate betreft het ook relaties die actief zijn in sectoren met groeiperspectief. Deze executive search trajecten benaderen wij op basis van het 'no cure no pay'-principe, echter wel op basis van exclusiviteit en we zien dat dit aanslaat."

 

Publicaties

  • Kruger in Recruiting

    In toenemende mate ontvangen wij de vraag om recruiting trajecten te begeleiden op MT-niveau. Hierbij is ons uitgangspunt dat het matchen van de juiste persoon bij een organisatie/opdrachtgever onafhankelijk is van de fase waarin een bedrijf zich bevindt.

Contact met Wouter

nieuwsbrief