V.H.P. (Vincent) Gerard MSc

Vincent Gerard 2
Consultant

Vincent is opgevoed in een gezin waar internationaal ondernemerschap en respect voor buitenlandse culturen en handelspraktijken centraal staan. Tijdens zijn bachelor technische bedrijfskunde aan de Universiteit van Antwerpen zette hij zich in om te fungeren als brug tussen de student en de bedrijven in een internationale context (AIESEC). Vervolgens rondde hij zijn studies in het buitenland af met een master bedrijfskunde.

"Het buigen over uiteenlopende projecten van een veelheid aan bedrijven is een doorsnee dag bij Kruger. Een goed advies komt voort uit een goede analyse en begrip van de cijfers, maar hier start het verhaal vaak pas. Elk bedrijf is uniek en daar houden we rekening mee. Zo zijn wij als adviseur pas tevreden wanneer we een praktisch oplossing op maat kunnen aanreiken en daar waar nodig is begeleiding bieden.

De mouwen opstropen, inleven in de bedrijfssituatie en op cruciale momenten in dialoog treden met de klant en andere stakeholders creëert inzicht. Dit vind ik bijzonder boeiend en geeft mij veel energie."

Publicaties

  • Nearshoring niet langer het antwoord?

    Gebaseerd op zowel de succesverhalen als de tegenslagen die wij tegenkomen, delen we graag enkele bevindingen die kunnen helpen bij de afweging tot nearshoring. We passen deze bevindingen toe op het huidige ondernemersklimaat van Centraal-Oost Europa en geven onze visie op de vraag of het tij is gekeerd.

Contact met Vincent

nieuwsbrief