A.J.J. (Ton) Moonen

Ton Moonen 2
Partner


Ton Moonen is sinds 2002 verbonden aan Kruger. Voordat hij partner werd bij Kruger is hij circa 10 jaar werkzaam geweest bij diverse financiële instellingen. Zijn laatste functie was hoofd juridische zaken en bijzonder beheer bij NMB-Heller. Bij Kruger zet hij zijn ruime praktijkervaring en contacten in om ondernemingen door herstructureringstrajecten te begeleiden en de betrokken partijen dichter bij elkaar te brengen.

"Gedienstig, creatief en resultaatgericht, met een goed gevoel voor nuances in de onderlinge verhoudingen, met het ondernemingsbelang altijd voorop!"

Ton Moonen erkent dat cijfers belangrijk zijn, maar in zijn werkveld zijn veel andere factoren minstens net zo belangrijk. "Analyse van de cijfers stelt niet zo veel voor, als je niet met de mensen in de onderneming in staat bent het noodzakelijke te realiseren. Als er ergens in een bedrijf nog een klein vonkje is, dan is Kruger in staat om er een warm vuurtje van te stoken.”   

 

Kruger Logo Eactp

Publicaties

  • De Pre-pack

    Nu het ernaar uitziet dat het in faillissementenland binnen Nederland iets rustiger wordt, is het wellicht tijd even terug te blikken op de diverse Pre-packs die ons kantoor heeft begeleid.

Contact met Ton

nieuwsbrief