drs. R.B. (Richelle) Ros

Richelle Ros
Partner

Na haar studie bedrijfskunde aan Nyenrode Business Universiteit is zij gestart als consultant bij BDO Corporate Finance. Vandaaruit heeft zij de overstap gemaakt naar BaByXL, een internet start-up van formaat, in de functie van manager business development & control.

Vanaf 2002 bij Kruger heeft zij zich verder ontwikkeld tot veelzijdig financial, toegerust voor bijzondere bedrijfsvraagstukken. Sinds 2010 is zij partner.

"Bij Kruger heb ik geleerd dat de context bij cijfers onontbeerlijk is om zowel het vraagstuk als de mogelijkheden inzichtelijk te maken (waarbij 'out of the box' ook een optie is). Naast de cijfers, hecht ik belang aan de menselijke factor en de betrokkenheid van interne en externe stakeholders als de situatie daarom vraagt. Een onderneming meenemen in het proces en samen het doel bereiken, dat is de insteek. De breedte van corporate finance vraagstukken bij Kruger vraagt vaak om een combinatie van expertises. Die hebben we in huis.”

 

Kruger Logo Eactp

Publicaties

  • Invullen van kapitaalbehoefte bij herstructurering: 'distressed' Corporate Finance

    Ondernemingen kunnen in meer of mindere mate ‘distressed’ zijn. Daarmee varieert ook de financieringsoplossingen die ter beschikking staan. Uiteindelijk staat een gezond herstel(plan) voorop!

  • Kruger Corporate Finance groeit door betrokkenheid

    Fusies, overnames en herfinancieringen zijn weer aan de orde van de dag. Ondernemers zien kansen. De komende jaren zullen duizenden ondernemingen van eigenaar wisselen. Om in opvolging te voorzien, om groei te kunnen bewerkstelligen, om vermogen veilig te kunnen stellen, om mee te gaan in consolidatieslagen of bijvoorbeeld om de onderneming verder te professionaliseren.

Contact met Richelle

nieuwsbrief