drs. R.B. (Richelle) Ros

Richelle Ros
Partner

Heeft zich bij Kruger vanaf 2002 verder ontwikkeld tot allround specialist in bijzondere bedrijfsvraagstukken. Na haar studie bedrijfskunde aan Nyenrode Business Universiteit is zij gestart als consultant bij BDO Corporate Finance. Van daaruit kwam zij rond de eeuwwisseling terecht bij een internet start-up van formaat in de functie van business development manager.

"Bij Kruger heb ik geleerd om het verhaal achter de cijfers te zien en zowel de uitdaging als de mogelijkheden inzichtelijk te maken, waarbij 'out of the box' ook een optie is. Naast de cijfers, hecht ik belang aan de menselijke factor en de betrokkenheid van interne en externe stakeholders als de situatie daar om vraagt. Een onderneming meenemen in het proces en samen het doel bereiken, dat is de insteek. De breedte van corporate finance vraagstukken bij Kruger vraagt vaak om een combinatie van expertises. Die hebben we in huis.”

Kruger Logo Eactp

Publicaties

Cases

 • Didden - Kruger Corporate Finance

  Nedac Sorbo Group heeft medio november Didden, een toonaangevende distributeur/merchandiser van A-merken in de retailbranche en bouwmarkten, overgenomen. De overname was de uitkomst van een intensief adviestraject waarin alle drie de disciplines van Kruger in opeenvolgende fasen, toegevoegde waarde hebben kunnen leveren.

 • APE Public Economics onderdeel van Significant

  Beide bureaus behoren tot de top van de Nederlandse onderzoeks- en adviesmarkt. Kruger Corporate Finance heeft de transactie begeleid.

 • Kruger Corporate Finance groeit opnieuw in 2018

  Binnen onze adviespraktijk kennen de activiteiten Business Consultants en Corporate Finance regelmatig overlap door de veelzijdigheid van onze opdrachten. Kenmerkend voor beide is de focus op context en inhoudelijke expertise. Als gevolg van deze focus en de economisch gunstige tijden zag ook Kruger haar Corporate Finance praktijk vorig jaar verder groeien.

 • Director Corporate Finance - vacature

  Kruger zoekt een belangrijke motor voor de toekomst van onze Corporate Finance adviespraktijk. We willen ons team graag versterken met een professional die samen met ons deze activiteit verder wil uitbouwen. Je vervult hierin een medeverantwoordelijke en stimulerende rol door inbreng van kennis, ervaring, netwerk en enthousiasme. Wij verwachten dat je de potentie hebt om in enkele jaren tot partnerniveau door te groeien.

 • Kruger Corporate Finance begeleidt verkoop Mammoet Ferry Transport

  Kruger Corporate Finance feliciteert Krijn Torrreman en zijn team met deze transactie en wenst Neele-Vat Logistics veel plezier van deze mooie toevoeging aan de groep.

 • Corporate Finance belangrijke pijler in de Kruger adviespraktijk

  Naast 'pur sang' fusie & overname trajecten, maakt ​corporate finance advies regelmatig onderdeel uit van, of is complementair aan, business consultancy. Kenmerkend voor beide is de focus op context en inhoudelijke expertise van ondernemingen en sectoren. Door deze focus en een aanhoudend gunstig M&A klimaat, was ook afgelopen jaar weer een mooi jaar voor Kruger Corporate Finance.

Contact met Richelle

nieuwsbrief