drs. R.B. (Richelle) Ros

Richelle Ros
Partner

Heeft zich bij Kruger vanaf 2002 verder ontwikkeld tot allround specialist in bijzondere bedrijfsvraagstukken. Na haar studie bedrijfskunde aan Nyenrode Business Universiteit is zij gestart als consultant bij BDO Corporate Finance. Van daaruit kwam zij rond de eeuwwisseling terecht bij een internet start-up van formaat in de functie van business development manager.

"Bij Kruger heb ik geleerd om het verhaal achter de cijfers te zien en zowel de uitdaging als de mogelijkheden inzichtelijk te maken, waarbij 'out of the box' ook een optie is. Naast de cijfers, hecht ik belang aan de menselijke factor en de betrokkenheid van interne en externe stakeholders als de situatie daar om vraagt. Een onderneming meenemen in het proces en samen het doel bereiken, dat is de insteek. De breedte van corporate finance vraagstukken bij Kruger vraagt vaak om een combinatie van expertises. Die hebben we in huis.”

Kruger Logo Eactp

Publicaties

 • Kruger Corporate Finance groeit door betrokkenheid

  Fusies, overnames en herfinancieringen zijn weer aan de orde van de dag. Ondernemers zien kansen. De komende jaren zullen duizenden ondernemingen van eigenaar wisselen. Om in opvolging te voorzien, om groei te kunnen bewerkstelligen, om vermogen veilig te kunnen stellen, om mee te gaan in consolidatieslagen of bijvoorbeeld om de onderneming verder te professionaliseren.

 • 8 tips om stakeholders te managen bij finaniële tegenwind

  Er zijn verscheidene situaties denkbaar waardoor de liquiditeit van een onderneming onder druk kan komen te staan.

Cases

 • Didden - Kruger Corporate Finance

  Nedac Sorbo Group heeft medio november Didden, een toonaangevende distributeur/merchandiser van A-merken in de retailbranche en bouwmarkten, overgenomen. De overname was de uitkomst van een intensief adviestraject waarin alle drie de disciplines van Kruger in opeenvolgende fasen, toegevoegde waarde hebben kunnen leveren.

 • APE Public Economics onderdeel van Significant

  Beide bureaus behoren tot de top van de Nederlandse onderzoeks- en adviesmarkt. Kruger Corporate Finance heeft de transactie begeleid.

 • Kruger Corporate Finance groeit opnieuw in 2018

  Binnen onze adviespraktijk kennen de activiteiten Business Consultants en Corporate Finance regelmatig overlap door de veelzijdigheid van onze opdrachten. Kenmerkend voor beide is de focus op context en inhoudelijke expertise. Als gevolg van deze focus en de economisch gunstige tijden zag ook Kruger haar Corporate Finance praktijk vorig jaar verder groeien.

Contact met Richelle

nieuwsbrief