W.Th. (Pim) Bosman

Pim Bosman 3
Associé

Houdt zich al zo’n kleine 40 jaar bezig met het adviseren van bedrijven in bijzondere situaties. De eerste jaren vanuit een bancaire positie, de laatste 23 jaar binnen Kruger. In deze periode is Kruger gegroeid van 5 naar ruim 25 mensen. Kennisoverdracht is derhalve een essentieel onderdeel van zijn werkzaamheden.

"De problemen die bij ondernemingen spelen, zijn vaak dermate divers dat altijd maatwerk geleverd moet worden. Bovendien hebben we cliënten uit alle denkbare branches waarvoor je je altijd weer opnieuw moet verdiepen in de actuele markt- en omgevingsomstandigheden. Die afwisseling in het werk spreekt mij enorm aan. Dit is dan ook een belangrijke reden waarom ik nog steeds iedere dag met plezier aan de slag ga. Ook het begeleiden van de mensen binnen Kruger vind ik leuk om te doen".

Publicaties

Cases

  • Stichting Truck Cartel Recovery

    Heeft u in de periode 1997 – 2011 een vrachtwagen gekocht? TCR zal deelnemers aan het kartel aansprakelijk stellen voor de schade die hun afnemers hebben geleden en zal een schadevergoedingsprocedure aanhangig maken voor gedupeerden die zich bij haar aansluiten.

Contact met Pim

nieuwsbrief