O.G.A. (Olivier) Somers MSc

Olivier Somers 2
Consultant

Olivier is grootgebracht in een familie waar het ondernemerschap sterk leeft. Gedurende zijn bacheloropleiding in HR te Antwerpen stond het menselijke aspect binnen bedrijven centraal. Vervolgens heeft hij zijn master in bedrijfskunde, inclusief verschillende buitenlandse stages, succesvol afgerond. Zijn eerste twee jaren werkervaring heeft hij doorgebracht als Business & Product developer in Centraal-Amerika. 

"De verscheidenheid aan sectoren en de variëteit van niet-alledaagse vraagstukken waarin Kruger actief is en waarmee we te maken krijgen, boeit me sterk. De complexe vraagstukken worden snel doorgrond aan de hand van analyses met betrekking tot de cijfers, de bedrijfsactiviteiten, de organisatie en de markt. Samen met de expertise van Kruger zetten we de analyses om naar handelingen in de praktijk. Gedurende dit proces blijft telkens de mens centraal, dat volledig aansluit bij mijn visie. 

Wat mij de extra energie geeft is dat ik, met mijn Belgische nationaliteit en verschillende internationale ervaringen, me aansluit bij een Nederlands bedrijf en team."

 

Publicaties

Contact met Olivier

nieuwsbrief