N.W.A.J. (Nicole) Bosters MBA

Nicole Bosters 2
Associé Interim Management

Nicole is sinds 2005 actief als zelfstandig interim manager. Daarvoor was zij vijf jaar werkzaam op het gebied van de financiële dienstverlening. Zij studeerde bedrijfseconomie aan de HEAO en voltooide vervolgens de post HBO-opleiding tot controller. Haar MBA-opleiding (MBA in Finance) voltooide zij in 2009. Momenteel volgt zij een Master of Science in Strategie & Verandermanagement aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. 

Zij is naast een specialist in financieel interim management een ervaren change manager. Uitgangspunt is een financieel solide basis voor organisaties. Tot haar dienstverlening behoren: Senior control, coaching & sturing, cultuurveranderingen, interim management, procesanalyse, reorganisaties en verandermanagement. Zij zet haar brede dienstverlening in voor diverse sectoren, waaronder (semi-)overheid, financiële instellingen, zorg, onderwijs, industrie en retail.

Onderscheidend is haar mensgerichtheid met de focus op financiële processen en de daarbij gewenste (gedrags-)veranderingen.

Contact met Nicole

nieuwsbrief