drs. C.A. (Kees) Lieve

Kees Lieve
Partner

Kees Lieve is één van de oprichters van de maatschap. Na zijn studie Bedrijfskunde (interfaculteit Delft) ving hij zijn werkzaamheden aan in de automotive-sector. Daarna vervulde hij een directiefunctie in een 'hands-on' participatiemaatschappij, die functioneerde onder de Garantieregeling Participatiemaatschappijen van De Nederlandse Bank. Eind 1988 startte hij met Leo Krüger en Henk de Reede Krüger & Partners.

"Het zeer afwisselende werk voor allerlei middelgrote bedrijven met vaak bijzondere mensen en veel vraagstukken en kansen vereist iedere keer weer maatwerk. De meeste voldoening ontstaat wanneer we samen met de directie en andere functionarissen van het bedrijf, vaak na een veeleisende periode, de gestelde doelen hebben bereikt. Uiteraard moet je ook plezier hebben om aspecten zoals de markt, bedrijfseconomische situatie en beschikbare middelen te vertalen naar haalbare mogelijkheden voor de toekomst. Gelukkig hebben we bij Kruger een team mensen die uitblinken in inzet en betrokkenheid en zo objectief en constructief mogelijk met alle vraagstukken omgaan. Banken, factormaatschappijen, kredietverzekeraars, accountants, juristen, ondernemers, commissarissen, investeerders en anderen weten dit inmiddels. Dit opgebouwde vertrouwen helpt ook onze klanten enorm en motiveert ons extra." 

Kruger Logo Eactp

 

Publicaties

 • De volgende crisis komt eraan!?

  In juni 2018 uitten wij onze zorg over een volgende economische crisis in Nederland, gebaseerd op de veronderstelling dat een repeterende cyclus in het aantal faillissementen plaatsvindt met een mogelijk voorspellend effect. We schreven: 'Het lijkt inderdaad dat er in of rond 2019 weer sprake kan zijn van de start van een nieuwe crisis.' De laatst bekende informatie versterkt dit beeld.

 • De volgende crisis komt er aan!?

  Niemand weet wat de katalysator zal zijn voor een volgende crisis. Resultaten uit het verleden geven geen garantie voor de toekomst. Historische resultaten kunnen echter wel tot nadenken stemmen. Het lijkt inderdaad dat er in of rond 2019 weer sprake kan zijn van de start van een nieuwe crisis.

 • Nu en straks succesvol in de industrie

  Industriële bedrijven zijn essentieel voor werkgelegenheid, export en dus voor onze gehele economie. De sector wordt geconfronteerd met steeds sneller opvolgende uitdagingen en kansen. Een analyse van onze succesvolle klanten in deze sector.

 • Pre-pack bij dreigende discontinuïteit?

  Een gestripte Engelse 'pre-pack' wordt nu met regelmaat uitgeprobeerd in vrijwel geheel Nederland.

 • De toekomst van uw onderneming

  Rode draad bij goede resultaten. Recent werd door een scholier de vraag gesteld: 'We hebben wel het vak geschiedenis maar waarom niet ook het vak toekomst?'.

Contact met Kees

nieuwsbrief