G.G. (Guido) Naafs MSc

Guido Naafs 2
Consultant

Sinds mei 2019 in dienst bij Kruger. Guido komt uit een ondernemersfamilie en heeft Economie en Bedrijfseconomie gestudeerd in Amsterdam en Rotterdam. Na een stage bij een Nederlandse bank heeft hij een aantal jaren gewerkt als consultant bij EY, zowel in Nederland als in het Midden-Oosten. Zijn focus lag op verbetertrajecten bij internationale financiële instellingen. Als adviseur heeft hij ervaring met projectmanagement, productontwikkeling, procesverbetering, kostenmodellen, compliance en remediation. Ondanks de interessante complexiteit van de financiële wereld, is zijn wens om zich meer te gaan richten op middelgrote ondernemingen met uiteenlopende vraagstukken. Kruger sluit hier goed bij aan. 

"Vanuit mijn achtergrond en familie ben ik altijd gefascineerd geweest door ondernemerschap en het bedrijfsleven. Ik vind het een prachtige uitdaging om ondernemingen bij te staan tijdens bijzondere vraagstukken. De pragmatische aanpak van Kruger, de diversiteit van opdrachten en het samenwerken in een ervaren team geeft mij veel energie. Het aanreiken van oplossingen waar een bedrijf daadwerkelijk iets mee kan, dát vind ik geweldig."

Publicaties

  • Belastingschuld Nederlands bedrijfsleven

    Door de coronacrisis zijn er veel bedrijven met te veel schuld. Een belangrijke partij is de Belastingdienst. Het is evident dat de overheid actie moet ondernemen om de belastingschuldproblematiek aan te pakken.

Contact met Guido

nieuwsbrief