G. (Gert) Westerbroek MSc

Gert Westerbroek 2
Consultant

Gert heeft Fiscale Economie gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Na stages in binnen- en buitenland heeft hij vijf jaar als fiscalist gewerkt bij Baker McKenzie op de Amsterdamse Zuidas. Ondanks het internationale karakter van de werkzaamheden, ligt zijn voorkeur bij de advisering van middelgrote ondernemingen met een Nederlands tintje. Kruger sluit naadloos aan bij deze voorliefde voor Nederlandse middelgrote ondernemingen. Gert is sinds 2017 werkzaam bij Kruger.

"Het spreekt mij buitengewoon aan om aan tafel te komen bij zéér uiteenlopende bedrijven, op cruciale momenten. De kansen, problemen en uitdagingen van onze klanten liggen doorgaans op tal van vlakken. Met oog voor detail de cijfers analyseren en interpreteren vind ik interessant, in het bijzonder als wij ook met een kritische blik kijken naar bijvoorbeeld de opbouw van de organisatie, het verdienmodel en de marktomstandigheden, operationele uitdagingen en de kracht van het management.

Ik haal er veel voldoening uit om met een compact en hecht Kruger team – in directe dialoog met onze opdrachtgever – toe te werken naar een pragmatische oplossing. Ik ben tevreden als ons advies daadwerkelijk bijdraagt aan een positieve wending in de bedrijfsvoering van onze klanten."

 

Contact met Gert

nieuwsbrief