Frank 20150915 Kruger 004 Hr

Frank

F.J.H. van der Hagen

Interim Management - Recruiting & Executive Search

Frank is zijn carrière gestart bij de ABN Bank en de VSB Bank als kantoordirecteur respectievelijk rayondirecteur. Hierna heeft hij de overstap gemaakt naar de arbeidsbemiddeling, allereerst bij Randstad Interim Kader (huidige Yacht), en vervolgens vanaf 1999 bij Ernst & Young Executive Temporary Management. Na de overname door het Amerikaanse beursgenoteerde RGP in 2003 werkzaam geweest als Managing Director Business Team Financial Institutions en Multi National Clients.

Begin 2010 werd hij verantwoordelijk voor de Nederlandse praktijk van RGP.
Vanaf september 2015 verbonden aan Kruger Interim Management en Recruiting & Ececutive Search en actief betrokken bij het verder uitbouwen van deze praktijk.

"Inmiddels ben ik bijna 30 jaar actief in de professional services, en altijd verantwoordelijk geweest voor het oplossen van klantvraagstukken. De laatste 20 jaar heb ik mijn ervaring opgedaan in de arbeidsbemiddeling, zowel werving en selectie als detachering, interim- en projectmanagement en consultancy, met name op het gebied van (project-) management en bedrijfsvoering. Los van de contractvorm gaat het om het toevoegen van de juiste persoon en competenties, iemand die bijdraagt aan het succes en groei van de organisatie. Ik heb de afgelopen 30 jaar in de keuken mogen kijken van vele klanten, zowel in de financiële sector, als in de industrie, handel en projectenorganisaties, en heb een groot netwerk van professionals. Uiteindelijk draait het om de relatie en het vertrouwen dat je krijgt om met de juiste oplossing te komen."

Publicaties

  • De juiste kandidaat in een krappere arbeidsmarkt

    Het MKB kenmerkt zich door een meer ondernemende en initiërende cultuur waar betrokkenheid, energie, inventiviteit en doelgerichtheid kerncompetenties zijn. Dit vergt een maatwerk aanpak van het werving & selectie proces. Wij ontzorgen onze klanten volledig, van profiel tot en met arbeidscontract.

  • Recruiting & Executive Search: Mensenwerk èn Maatwerk!

    Met haar Recruiting & Executive Search praktijk richt Kruger zich specifiek op het Middenbedrijf, met een sterke focus op industrie, groothandel & retail, transport & logistiek en project gedreven ondernemingen.

  • Terugblik Ronde Tafel Industrie

    Op 20 april jl. heeft Kruger weer een 'Ronde Tafel' georganiseerd waarin dit keer de sector Industrie centraal stond. Een sector die weer duidelijk in de lift zit en voor een aantal uitdagende ontwikkelingen staat.

Cases

Contact met Frank

nieuwsbrief