F.P. (Frank) Leijendekker MSc

Frank Leijendekker 2
Consultant

Frank is opgegroeid in een gezin vol ambitie, zowel op werk- en studiegebied als daarbuiten. Tijdens en na zijn studie Economie aan de Erasmus Universiteit (master International Economics), heeft Frank ervaring opgedaan als Finance consultant bij een groot internationaal bedrijf. Frank is sinds november 2016 in dienst bij Kruger.

"Als consultant bij Kruger heb je, door het werken in compacte teams, met consultants die brede kennis en passie voor het vak hebben, de mogelijkheid écht een verschil te maken voor een bedrijf. Daarbij hoort niet alleen een grondige analyse van de cijfers, maar bovenal een waar begrip van het bedrijf en de markt. Hierbij staat ook het begrip van de mens centraal. Deze combinatie van analyseren, en vanuit daar handelen om echt een verschil te kunnen maken geeft mij veel energie."

Publicaties

  • Psychologische barrières bij bedrijfsoverdrachten

    Niet slechts bedrijfseconomische, maar ook psychologische factoren spelen een rol bij bedrijfsoverdracht. Een adviseur die ook oog heeft voor deze psychologische uitdagingen kan ervoor zorgen dat de kans op een succesvolle transactie wordt verhoogd.

Contact met Frank

nieuwsbrief