drs. B.A. (Bart) Jaarsma RA

Bart Jaarsma 2
Associé Interim Management

Bart heeft bedrijfseconomie gestudeerd en aansluitend zijn registeraccount titel behaald aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Gestart binnen de accountancy bij EY en aansluitend enkele controlling en financieel directie posities in het bedrijfsleven vervuld. Sinds 2008 werkzaam als zelfstandige en vanaf dat moment ook opdrachten uitgevoerd voor en met Kruger. Zoekt de dynamiek en is dan ook regelmatig actief in crisissituaties.  

"Een situatie van geen geld bij een bedrijf is waarom ik van dit vak hou, dan is het crisis, laat maar komen! Het uitvoeren van een herstelplan en het herstellen van vertrouwen met de stakeholders, die Rotterdamse mentaliteit, gewoon doen wat moet gebeuren. En dan na hard werken komt die lunch met de stakeholders, het vertrouwen is terug, dan heb ik een topdag!"

Publicaties

  • Continuïteitsonzekerheid in de jaarrekening

    Regelmatig wordt door ondernemingen discussie gevoerd met de externe accountant inzake verwerking van continuïteitsonzekerheid in de jaarrekening. Opmerkelijk is de ondergeschoven rol die het herstelplan hier aanvankelijk in speelt. Terwijl de belangen erg groot zijn!

Contact met Bart

nieuwsbrief