Staat uw onderneming voor een uitdaging?

Of zit u met een niet-alledaags vraagstuk? Wij realiseren graag (op)nieuw perspectief. Daarvoor zetten we al onze denkkracht, menskracht en rekenkracht in. Van analyse tot uitvoering, u kunt altijd rekenen op Kruger. 
Meer over ons

Corporate Restructuring (Kees)

Corporate Restructuring

Kritieke situatie? De beste experts helpen u met kraakhelder advies. En ondersteunen bij optimale communicatie en resultaatgerichte uitvoering.

Interim Management (Wouter)

Interim Management

Kruger beschikt over een uitgebreid netwerk van interim managers. Opgebouwd op basis van jarenlange samenwerking en professionaliteit.

Corporate Finance (Cornee)

Corporate Finance

Actief op het gebied van fusies en overnames, strategische partnerships, financiering en andere financieel-strategische vraagstukken voor de mid-market.

Strategie (Ton)

Strategie

Consultants van Kruger bieden onafhankelijk toezicht op, en ondersteuning van directie en management. Met focus op een doordachte, sterke koers.

Bijzondere situaties (Jantine)

Bijzondere situaties

Groei van de onderneming, veranderende marktomstandigheden, conflict met aandeelhouders? Kruger biedt deskundige en slagvaardige ondersteuning.

Werving en Selectie (Frank)

Executive Search

Uw organisatie structureel versterken met de juiste competenties? Kruger heeft al vele recruiting trajecten mogen verzorgen voor haar opdrachtgevers.

Wij voegen slagkracht toe aan uw onderneming

Als het er écht op aankomt, wilt u de best mogelijke oplossing voor uw vraagstuk. Van plan tot uitvoering. Daarvoor zetten we graag al onze denkkracht, rekenkracht en menskracht in

Lees meer ›

Kruger Cirkel Denk Mens Rekenkracht

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws, publicaties en artikelen van Kruger.

nieuwsbrief