Leiderschapstrail

Een mooie, waardevolle en onvergetelijke ervaring

Geen horloge, telefoon en computer

In 2021 is Kruger Interim Management en Executive Search in samenwerking met de Foundation for Natural Leadership (FNL) gestart met het organiseren van een gezamenlijk leiderschapstrail in de ongerepte natuur van Midden Spanje. Met vijf deelnemers, 2 facilitators en een lokale gids weg van het bekende, de dagelijkse routine, versimpelen en vertragen. 

Contact met de natuur, waarnemen met open mind, focus, rust en ruimte, op pad met je eigen persoonlijke vraagstuk, stilte en reflectie momenten, antwoorden die je weet te vinden, afspraken die je met jezelf maakt, verandering die dit bij je teweeg kan brengen. Een mooie, waardevolle en onvergetelijke ervaring. 

De deelnemers aan deze trail waren eensgezind in hun mening, dat Kruger in samenwerking met FNL dit soort leiderschapstrails moet blijven aanbieden. 

Trail in 2023

In september 2023 organiseren wij opnieuw een trail naar het oudste beschermde natuurgebied van Italië: Abruzzo National Park. Een van de beste plekken in Europa om wildlife te spotten. Het gebied staat bekend om de bijzondere bruine berenpopulatie, de wolvenroedels en de grote hoeveelheid vossen, herten, wilde zwijnen, gemzen, otters, lynxen en roofvogelsoorten, waaronder adelaars en gieren. In het park vind je verder 500 jaar oude beukenbossen die op de UNESCO- werelderfgoedlijst staan, ruige bergen en weidse meren. 

Centraal staat zelfbewustzijn vergroten, eigen waarden onderzoeken en verdiepen, focus, jezelf tijd en ruimte gunnen voor reflectie, en de randen verkennen van je comfortzone. Wandelend door de bergen ver weg van de dagelijkse drukte, één met de natuur, ’s avonds kampvuurgesprekken, back to the basics en een worden met de vrije natuur.

Programma

  • We starten met een intake gesprek en een eerste verkenning van je doelen en intenties.
  • Vervolgens de introductieworkshop met alle deelnemers en krijgen je eigen intenties verder vorm.
  • Hoogtepunt de 5-daagse trail in de ongerepte natuur van Italië met een groep van 5 – 8 deelnemers, allemaal senior leiders of professionals. Een lokale gids maakt, naast de twee facilitators, onderdeel uit van het begeleidingsteam.
  • In de weken na de trail volgt een coaching gesprek met een van de facilitators waarbij gereflecteerd wordt op je acties en intenties en hoe je hiermee in de toekomst blijvend aan de slag gaat.
  • Tenslotte de integratie workshop waarmee het totale programma wordt afgesloten. De deelnemers ontmoeten elkaar weer met als doel ervaringen en inzichten te delen op welke wijze een ieder zijn acties en intenties heeft geïntegreerd in het dagelijkse leven.

Meer informatie

Wil je weten of het leiderschapsprogramma iets voor jou is, neem contact op met Wouter of Frank.

Wouter Van Tienhoven Web

Wouter van Tienhoven

wvantienhoven@kruger.eu

+31 (0)6 306 108 62

Frank Van Der Hagen Web (1)

Frank van der Hagen

fvanderhagen@kruger.eu

+31 (0)6 456 588 67