Leiderschapstrail

Een mooie, waardevolle en onvergetelijke ervaring

De natuur als spiegel

Leiderschap bestaat uit vaardigheden en persoonlijke groei. Een authentiek leider heeft beide nodig. Terwijl veel postgraduate en executive programma’s zich vooral richten op leiderschapsvaardigheden, staat bij wildernistrails persoonlijke groei centraal.

Rust en eenvoud vormen twee belangrijke pijlers tijdens de trails. Niet afgeleid door de prikkels van het moderne leven is er tijd om het zelfbewustzijn te vergroten, je eigen waarden te onderzoeken en te verdiepen en je jezelf ruimte te gunnen voor reflectie en focus. Onder leiding van de facilitators  en met de natuur als eindeloze inspiratiebron ontdek je je leiderschapspotentie, je drijfveren, talenten, creativiteit en intuïtie.  

Trail in 2024

In 2024 bieden wij, in navolging van de programma’s in 2021, 2022 en 2023, opnieuw het 'Wildernis Leiderschap Transformatie Programma' aan waarvan de wildernis trail in Italië in het najaar het hoogtepunt is. De trail brengt ons naar het oudste beschermde natuurgebied van Italië op ruim twee uur rijden van Rome: Abruzzo National Park. Abruzzo is een van de beste plekken in Europa om wildlife te spotten. Het gebied staat bekend om de bijzondere bruine berenpopulatie, de wolvenroedels die daar rondzwerven en de grote hoeveelheid vossen, herten, wilde zwijnen, gemzen, otters, lynxen, half wilde paarden en roofvogelsoorten, waaronder adelaars en gieren. In het park vind je verder 500 jaar oude beukenbossen die op de UNESCO- werelderfgoedlijst staan en ruige bergen. 

Programma

  • Het leiderschapsprogramma heeft een looptijd van 4 maanden.
  • We starten met een intake gesprek en een eerste verkenning van je doelen en intenties.
  • Vervolgens vindt de introductieworkshop plaats met alle deelnemers en krijgen je eigen doelen en intenties verder vorm.
  • Het hoogtepunt is een 5-daagse trail in de ongerepte natuur van Italië met een groep van 5 – 8 deelnemers, allemaal senior leiders of professionals. Een lokale gids maakt, naast de twee facilitators, onderdeel uit van het begeleidingsteam.
  • In de weken na de trail volgt een integratie workshop waarmee het totale programma wordt afgesloten. De deelnemers ontmoeten elkaar weer met als doel ervaringen en inzichten uit te wisselen en te delen met elkaar op welke wijze ieder zijn/haar acties en intenties heeft geïntegreerd in het dagelijkse leven.
  • Tenslotte volgt een coaching gesprek met een van de facilitators waarbij gereflecteerd wordt op je acties en intenties en hoe je hiermee in de toekomst blijvend aan de slag gaat.

Meer informatie

Wil je weten of het leiderschapsprogramma iets voor jou is, neem dan contact op met Wouter, Frank of Suzan.

Wouter 1 (2X3)


Wouter van Tienhoven

wvantienhoven@kruger.eu
+31 (0)6 306 108 62

Frank Vdh 1 (2X3)


Frank van der Hagen

fvanderhagen@kruger.eu
+31 (0)6 456 588 67

Susan 1 (2X3)


Suzan van de Bilt

svandebilt@kruger.eu
+31 (0)6 308 099 91