Interim Management

Als onderdeel van ons advieswerk, hebben wij al veel ondernemingen geholpen met professioneel interim management en recruitingtrajecten. Daarvoor beschikt Kruger over een uitgebreid netwerk van professionals. Opgebouwd vanuit jarenlange goede samenwerking, vertrouwen en professionaliteit.  


Adviseren en aanpakken

De kracht van Kruger is de combinatie van toekomstgericht (herstructurerings)advies en de implementatiekracht van ervaren interim managers. De interim manager is er voor uw onderneming en blijft niet langer dan noodzakelijk is. Kruger Interim Management richt zich met name op bijzondere situaties, zoals:


Crisismanagement

Het doel is herstel op korte termijn en succes voor de toekomst. Op basis van een plan van aanpak voeren we verbeteringen door. Dit kan door aan te sluiten op het werk van onze consultants. Of door zelfstandig zaken op te pakken. Hierbij kunt u denken aan:


Project- en verandermanagement

In tijden van verandering zijn directie en management voornamelijk bezig met vraagstukken buiten hun normale werkterrein. Hierdoor heeft de organisatie een tekort aan (project)managementcapaciteit. Onze interim managers zijn gespecialiseerd in het doorvoeren van complexe veranderingen. Ze worden geselecteerd op basis van de nodige specifieke kennis en vaardigheden. En zijn in staat snel resultaat te boeken. 


Financieel interim management op directie- en controllersniveau

Goede, adequate stuurinformatie, in- en externe verslaglegging, cash- en risicomanagement zijn cruciaal voor iedere organisatie. Onze financieel interim managers ondersteunen hierbij. En zijn in staat snel en adequaat een management informatiesysteem op te zetten. Bijvoorbeeld wanneer:


Interim vacatures

Cases

Lees ook de brochures CFO's en CEO's

nieuwsbrief