Interim Management

We beschikken over een uitgebreid netwerk van professionals. Opgebouwd vanuit jarenlange goede samenwerking, vertrouwen en professionaliteit.

Meer daadkracht nodig?

Soms vereisen omstandigheden veel aandacht of ontbreken de juiste expertise en ervaring. Als onderdeel van ons advieswerk, hebben wij al veel (middelgrote) ondernemingen geholpen met tijdelijke versterking van het management. Hun kennis en ervaring is toe te passen in vele sectoren en Kruger kent bij uitstek de juiste professionals voor middelgrote bedrijven, waaronder een tiental zeer ervaren associates.

Adviseren en aanpakken

De kracht van Kruger is de combinatie van toekomstgericht (herstructurerings)advies en de implementatiekracht van ervaren interim managers. De interim manager is er voor uw onderneming en blijft niet langer dan noodzakelijk is. Kruger Interim Management richt zich met name op bijzondere situaties, zoals:

Crisismanagement

Het doel is herstel op korte termijn en succes voor de toekomst. Op basis van een plan van aanpak voeren we verbeteringen door. Dit kan door aan te sluiten op het werk van onze consultants. Of door zelfstandig zaken op te pakken. 

Kruger Leiderschapstrails in samenwerking met de Foundation for Natural Leadership (FNL)


Een verblijf in de ongerepte natuur heeft grote impact op de ontwikkeling van je persoonlijk leiderschap. Het transformeert leiders tot een meer natuurlijke, authentieke leiderschapsstijl. Daarom is in 2021 Kruger Interim Management en Executive Search in samenwerking met de Foundation for Natural Leadership (FNL) gestart met het organiseren van het “Wildernis Leiderschap Transformatie Programma”.

Dit programma, dat open staat voor senior leidinggevenden en professionals uit zowel het bedrijfsleven als de overheid en de non-profit sector, heeft een looptijd van 4 maanden met als hoogtepunt een trail in de wildernis. 

Foto 5


Onder leiding van een gids en twee facilitators gaan we met een groep op weg in de wildernis en we nemen alleen mee wat we strikt genomen nodig hebben.

Geld, mobiele telefoons, horloges en laptops laten we thuis. Afgesloten van de buitenwereld en omgeven door overweldigende natuur scheppen we met elkaar een omgeving van vertrouwen en veiligheid.

Nieuwe inzichten ontstaan door weg te zijn uit jouw dagelijkse omgeving. De natuur fungeert als inspiratiebron voor jou om te beseffen wat echt belangrijk is voor je. Je wordt je meer bewust van jouw plek in het geheel door impactvolle momenten. En het helpt je vervolgens om keuzes te maken die voor jou belangrijk zijn.

Dit leiderschapsprogramma is een ontdekkingsreis. Bewustwording over wat je heeft gevormd, waar je staat in je leven en wat je drijft. Maar ook bewustwording dat je hoofd, je gevoel en je hart onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Een mooie, waardevolle en onvergetelijke ervaring.

Ook in het najaar van 2024 organiseren we weer twee leiderschapsprogramma's. De wildernistrail zal plaatsvinden in Abruzzo National park (Italië).

Wil jij ervaren wat het 'Wildernis Leiderschap Transformatie Programma' van de Foundation for Natural Leadership (FNL) in samenwerking met Kruger voor jou kan betekenen? 

Neem contact op met Wouter, Frank of Suzan 010 21 21 922

Kruger Kantoorsituaties (Maart2022) 034

Snel inzicht in de liquiditeitsontwikkeling van uw onderneming?

Cashgericht opereren is in de huidige markt met liquiditeitskrapte en onzekerheid belangrijker dan ooit. Gebruik nu onze speciaal ontwikkelde tool.

Onze tool omvat een 13-weeks liquiditeitsmodel dat uniek is in zijn flexibiliteit, overzicht en diepgang. Hiermee verbetert u uw liquiditeitsprognoses en kunt u voldoen aan de toenemende eisen van stakeholders. Ook bestaat de mogelijkheid om met scenario’s te werken, waardoor de effecten van voorgenomen acties direct zichtbaar worden.

Dit liquiditeitsmodel is uitermate geschikt voor middelgrote ondernemingen en zeer goed toepasbaar bij projectgeoriënteerde bedrijven. Het combineert de 'klassieke output' met een krachtig interactief dashboard. Hierdoor is het niet alleen nuttig voor de financieel verantwoordelijken, maar ook onmisbaar in de informatievoorziening naar management en stakeholders.

Het 13-weeks liquiditeitsmodel heeft Excel als basis. Door de mogelijkheid van een automatische koppeling met het ERP systeem kost actualiseren van de gegevens weinig tijd en blijft de diepgang behouden. Implementatie is mogelijk binnen enkele dagen.

Een selectie van onze opdrachtgevers

Logos Interim Png
Wouter 900X600

Wouter van Tienhoven

Partner Interim Management - Executive Search

+31 (0)6 306 108 62

Susan 900X600

Suzan van de Bilt

Associate Interim Management - Executive Search

+31 (0)6 308 099 91

Leonie 900X600

Leonie Bonte-van der Harst

Backoffice - secretariaat

+31 (0)10 21 21 922

Associates Interim Management

Tom 900X600

Tom Reijnen

treijnen@kruger.eu
+31 (0)6 839 754 34

1 Patrick Meijndert

Patrick Meijndert

pmeijndert@kruger.eu
+31 (0)6 506 004 61

1 Walter Cordia

Walter Cordia

wcordia@kruger.eu
+31 (0)6 200 016 83

1 Evert Jan Witteveen

Evert Jan Witteveen

ewitteveen@kruger.eu 
+31 (0)6 205 962 07

1 Sonja Timmermans

Sonja Timmermans

stimmermans@kruger.eu 
+31 (0)6 155 228 10

1 August Heij

August Heij

aheij@kruger.eu 
+31 (0)6 248 733 64

1 Robert Goedhart

Robert Goedhart

rgoedhart@kruger.eu 
+31 (0)6 516 658 27

1 Ingrid Oskam

Ingrid Oskam

ioskam@kruger.eu 
+31 (0)6 229 655 13

1 Helga Koster

Helga Koster

hkoster@kruger.eu
+31 (0)6 575 738 05

1 Bart Jaarsma

Bart Jaarsma

bjaarsma@kruger.eu
+31 (0)6 517 757 05