Corporate Restructuring

Uw onderneming kan in een crisissituatie terechtkomen. Of bevindt zich daar al. Alles draait nu om snelheid en de juiste beslissingen. Om de onderneming weer op het goede spoor te krijgen en schade te beperken. In die situaties komt Kruger vaak in beeld. Want in alle bescheidenheid: op het gebied van corporate restructuring worden we al meer dan 30 jaar als een autoriteit gezien.

Inzicht en oplossing
Kruger stelt de onderneming centraal en acteert pragmatisch en daadkrachtig. Bewaart de rust en regisseert het proces, creërt inzicht en is steeds op zoek naar de juiste oplossing.

De schakel tussen probleem en oplossing
Doordachte communicatie met alle direct betrokkenen is van groot belang. Zoals schuldeisers, waaronder banken en de fiscus. Het is zaak dat zij vertrouwen krijgen om mee te werken aan een succesvolle oplossingsroute. Wij zorgen dat 'wat moet gebeuren, gebeurt' en zorgen voor een optimale communicatie tussen alle betrokken partijen. Hierbij speelt ons uitgebreide netwerk een belangrijke rol. Zijn bijvoorbeeld topspecialisten op juridisch en fiscaal gebied nodig? Dan regelen we dat.

Kruger kan u helpen als:

Lees ook de brochure rendementsvraagstukken

 Partners Kruger

nieuwsbrief