Informatiebijeenkomst Leiderschapstrail

 

Een met de natuur, je leiderschapspotentie, je drijfveren, talenten, creativiteit en intuïtie.

Een verblijf in ongerepte natuur heeft grote impact op de ontwikkeling van je persoonlijk leiderschap. Het transformeert leiders tot een meer natuurlijke, authentieke leiderschapsstijl. Wil jij ervaren wat het 'Wildernis Leiderschap Transformatie Programma' van de Foundation for Natural Leadership (FNL) in samenwerking met Kruger voor jou kan betekenen? Kom vrijblijvend naar de informatiebijeenkomst:

Datum
Dinsdag 21 maart 2023

Tijdstip
13:30 - 16:30/17:00 uur

Locatie
Stayokay Dordrecht / Biesbosch (routebeschrijving)

Foto 4 2

 

De Foundation for Natural Leadership (FNL) en Kruger nodigen je graag uit voor een informatiebijeenkomst op dinsdag 21 maart 2023 over het leiderschapsprogramma waarvan de wilderness trail in Italië eind september 2023 het hoogtepunt is.
De trail brengt ons naar het oudste beschermde natuurgebied van Italië op ruim twee uur rijden van Rome: Abruzzo National Park. Abruzzo is één van de beste plekken in Europa om wildlife te spotten. Het gebied staat bekend om de bijzondere bruine berenpopulatie, de wolvenroedels die daar rondzwerven, de grote hoeveelheid vossen, herten, wilde zwijnen, gemzen, otters, lynxen en verschillende roofvogelsoorten, waaronder adelaars en gieren. In het park vind je verder vijfhonderd jaar oude beukenbossen die op de UNESCO-werelderfgoedlijst staan, ruige bergen en weidse meren.

Als deelnemer ontdek je al wandelend door de bergen, ver weg van de dagelijkse drukte en één met de natuur, je leiderschapspotentie, je drijfveren, talenten, creativiteit en intuïtie.

Foto 11

 

Centraal in het programma staat het vergroten van zelfbewustzijn, het onderzoeken en verdiepen van de eigen waarden, focus, jezelf tijd en ruimte gunnen voor reflectie en het verkennen van de randen van jouw comfortzone.

Het leiderschapsprogramma heeft een looptijd van 4 maanden, inclusief de trail, en wordt begeleid door 2 gecertificeerde facilitators; 1 vanuit FNL en 1 vanuit Kruger. We zullen je tijdens de informatiebijeenkomst meenemen in de bouwstenen van het programma en onze aanpak. Vervolgens maken we tijdens deze middag een wandeling in stilte, waar je zult ervaren hoe de natuur én de lente jouw zintuigen zullen aanspreken en prikkelen. Laat je verrassen door de inzichten die de natuur jou als spiegel te bieden heeft!

De bijeenkomst is gratis, het aantal beschikbare plaatsen is echter beperkt. Na inschrijving ontvang je onze uitgebreide informatiebrochure.

 

Hopelijk tot ziens op 21 maart.

Angela, Frank, Suzan en Wouter