Help jij de snelle groei van Kruger in goede banen te leiden?

Wij zoeken een HR-businesspartner, die alle ruimte krijgt om HR bij ons verder in te richten.

HR Business Partner (16-24 uur)

Professionals Oplossingen Resultaat

Wie zijn wij?

Kruger (opgericht in 1988) is in Nederland dé nummer 1 speler op het gebied van corporate restructuring voor middelgrote bedrijven, zoals familiebedrijven en ook ondernemingen waarin private equity een belang heeft. Kruger is een autoriteit binnen het vakgebied en is gevestigd in Rotterdam.

De cultuur van Kruger is te omschrijven als open, informeel, betrokken, collegiaal en gericht op vrijheid en zelfstandigheid van allen. Bij ons werken ruim 30 veelzijdige en zeer gedreven collega's, van uiteenlopende leeftijden. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen.

Hoe ziet je werk eruit?

Het betreft een nieuwe deeltijd functie, maar één ding kunnen wij garanderen, geen dag is hetzelfde! Je krijgt als HR-businesspartner de ruimte om HR-projecten op te zetten, te begeleiden en (deels) te implementeren. Je fungeert enerzijds als projectleider voor de diverse HR-projecten en anderzijds ben je sparringpartner voor de partners van Kruger en geef je gevraagd en ongevraagd advies.

Je gaat je de komende tijd bezig houden bij Kruger met strategische personeelsplanning om nu en in de toekomst de bedrijfsdoelstellingen te helpen realiseren door de juiste kandidaten binnen te halen, te behouden en (verder) te ontwikkelen. In dit kader onderhoud je contact met diverse recruitment bureaus en initieer je andere activiteiten om via verschillende wervingskanalen de juiste talenten aan te trekken. Tevens denk je mee en ontwikkel je activiteiten om Kruger als werkgever nog meer zichtbaar te maken voor potentiële kandidaten  (employer branding).

Jij wordt het HR-aanspreekpunt van de organisatie voor alle medewerkers en partners van Kruger. Je hebt alle vrijheid om HR binnen Kruger verder in te richten. Je gaat je bezig houden met onboarding, doorstroom en uitstroom. Daarnaast ga je aan de slag met de ontwikkeling van de medewerkers en het harmoniseren en optimaliseren van de arbeidsvoorwaardelijke regelingen.

Kortom, je gaat HR positioneren in de organisatie!

Wie ben jij?

Je hebt een proactieve instelling en creatief in het vinden van HR-oplossingen. Je bent zelfstandig, communicatief sterk en bent in staat om draagvlak te creëren.

Je bent een HR-professional met een afgeronde hbo-opleiding, HR of vergelijkbaar. Je  hebt meerdere jaren werkervaring, fungeert tenminste op medior niveau en hebt ervaring of affiniteit met recruitment en employer branding. Je kan tactisch en strategisch acteren maar je vindt het ook prima om 'hands-on' te werken. Je hebt ervaring in het initiëren en begeleiden van HR-projecten of je bent in staat dit je snel eigen te maken.

 

Wat bieden wij?

Een nieuwe parttime functie waarbij je alle ruimte hebt om HR op de kaart te zetten!  Naast een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een leuk, professioneel team dat altijd voor je klaar staat om je te ondersteunen. Je kan dagelijks genieten van verzorgde lunches en regelmatig deelnemen aan leuke Kruger uitstapjes.

Icoon2

Interesse?

Herken je je in dit profiel en ben je geïnteresseerd, stuur dan je cv met motivatie naar: werving@kruger.eu onder vermelding van Kruger HR Business Partner. Voor vragen of aanvullende informatie kun je contact opnemen met Richelle Ros via 010 21 21 922.