Wil jij ondernemingen helpen?

Corporate Finance advies voor middelgrote ondernemingen vanuit een breder perspectief en expertise

Vacature

Professionals Oplossingen Resultaat

Hoe ziet je werk er uit?

Als consultant begeleid je ondernemers en middelgrote bedrijven uit zeer uiteenlopende sectoren bij fusies en overnames en andere ingrijpende financieel-strategische besluiten. Je kan ook betrokken worden bij bijzondere projecten, zoals strategische samenwerkingen, herstructurering aandeelhoudersbelangen en 'distressed M&A'. Je leert het vak vooral 'on the job'. Je wordt direct betrokken bij opdrachten. In de praktijk worden je verantwoordelijkheid en zelfstandigheid snel groter. Je dagelijkse werkzaamheden richten zich onder andere op de volgende activiteiten:

  • Bedrijfsanalyses en het opstellen van informatiememoranda
  • Waardebepalingen van ondernemingen
  • Marktanalyses en het in kaart brengen van kopers, verkopers en investeerders
  • Benaderen van en gesprekken met kopers/verkopers
  • Begeleiding bij contracten, (overname)financieringen
  • Algehele procesbegeleiding
  • Bijdragen aan de verdere groei
Icoon Denkkracht SVG

Wie zoeken wij

Een jonge, nieuwsgierige professional die een (vervolg)carrière ambieert in de wereld van fusies en overnames, herfinancieringen en investeringen. Je bent analytisch sterk onderlegd en communiceert graag. Financieel inzicht is een must, naast een brede bedrijfskundige blik.

Werken voor verschillende veeleisende opdrachtgevers tegelijkertijd ligt je wel, je houdt je daarin staande en stelt de juiste prioriteiten. Je vindt intensief klantencontact leuk en schakelt makkelijk. Je neemt niet direct genoegen met de eerste conclusie, gaat op zoek naar meerdere mogelijkheden en bent daarmee oplossingsgericht.

Flexibiliteit, pragmatiek en daadkracht zijn je op het lijf geschreven en je hebt een collegiale mentaliteit en gevoel voor humor. Integriteit staat bij jou hoog in het vaandel; je hebt immers te maken met vertrouwelijke en soms beursgevoelige informatie.

Je hebt een afgeronde WO-opleiding of aantoonbaar WO werk- en denkniveau en minimaal 1-2 jaar relevante werkervaring. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste.

Icoon Rekenkracht SVG

Wat bieden wij?

Een functie waarin je wérkelijk impact hebt op de onderneming met een steile leercurve en groeimogelijkheden. Je krijgt de mogelijkheid om je in de breedte te ontwikkelen binnen een uniek vakgebied. Het werk als consultant is bijzonder afwisselend en de klanten uitdagend. Je adviseert ondernemingen in vrijwel alle sectoren over vraagstukken die uiteenlopen van een dreigend faillissement tot opvolging binnen een familiebedrijf. Om dit vak echt onder de knie te krijgen verwachten wij dat je bereid bent te investeren in een stevig inwerktraject. Hierbij kun je rekenen op betrokken en zeer ervaren collega's die je graag wegwijs maken in de organisatie en de werkwijze van Kruger. Naast een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en een auto is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Icoon1

Wie zijn wij?

Kruger (opgericht in 1988) is in Nederland dé nummer 1 speler op het gebied van corporate restructuring voor middelgrote bedrijven. Dit betreft bedrijven met één of meer aandeelhouders, een diversiteit aan familiebedrijven en ook ondernemingen waar private equity partijen een belang in hebben. Wij adviseren hen bij bijzondere situaties, zoals rendementsverbetering en herstructurering, maar ook bij overnames, strategie en complexe financieringsvraagstukken. De impact van ons advies is vaak groot.

Kruger Corporate Finance geeft advies gericht op waardeoptimalisatie, -realisatie of -behoud bij strategische vraagstukken en gebeurtenissen. Wij zijn M&A professionals met de multidisciplinaire ervaring en expertise van Kruger. Waardemaximalisatie ontstaat door maatwerk, een zorgvuldige voorbereiding en opties identificeren vanuit een bredere context. Voor ons zijn transacties onderdeel van de strategie en/of wensen, en geen doel op zich.

Bij Kruger werken ruim 25 veelzijdige en zeer gedreven collega's. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Vanwege de verdergaande groei van het aantal klanten en opdrachten willen wij het corporate finance team versterken met een gedreven ondernemende consultant.

Icoon2

Interesse?
Heb je interesse en voldoe je aan het profiel, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Dit kun je doen door je CV en een korte introductie van jezelf te sturen naar werving@kruger.eu. Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.