Ben jij die Associate

Executive Search & Interim Management

Vacature Associate

Professionals Oplossingen Resultaat

Kruger is een onafhankelijk adviesbureau, opgericht in 1988, dat zich met name richt op het middelgrote bedrijfsleven. Vaak zijn dit bedrijven geleid door een directeur/grootaandeelhouder, (familie)bedrijven met meerdere aandeelhouders of ondernemingen waar private equity bedrijven een belang in hebben. Kruger is actief in alle sectoren, waarbij industrie, handel/retail, bouw/aannemerij en transport/logistiek belangrijke klantgroepen zijn. Onze dienstverlening bestaat uit de volgende disciplines:

 • Strategie- en Business Consultancy
 • Corporate Finance
 • Interim Management
 • Executive Search

Onze expertise is gericht op complexe ondernemers- en ondernemingsvraagstukken, zoals strategie, groei, continuïteit, bedrijfsvoering, fusies en overnames, management en projecten. Kruger bestaat uit een ervaren team van zo’n 30 medewerkers met allen een bedrijfseconomische achtergrond. Onze kernbegrippen zijn onafhankelijkheid, professionaliteit, commitment en integriteit. Kruger is gevestigd in Rotterdam, maar werkt voor klanten in geheel Nederland.

Kruger Interim Management richt zich vanaf 2008 op restructuring- en crisismanagement, naast algemeen-, financieel- en operationeel interim management rollen. Hiervoor werken wij samen met een gekwalificeerde groep ervaren interim managers, waarvan een aantal associés. Daarnaast staan wij bekend als het financieel expertisecentrum voor het MKB waarbij we organisaties ondersteunen bij het opzetten en verbeteren van financiële sturing en informatievoorziening.

Kruger Executive Search is gestart in 2015 en gespecialiseerd in werving en selectie van management- en finance posities voor middelgrote ondernemingen. Onze expertise focust zich op algemeen, commercieel, financieel en operationeel management rollen, en op specialistische financiële functies op hbo-/academisch niveau. Wij werken met een resultaatverplichting, een gedifferentieerde aanpak, heldere voorwaarden en planning.

We zijn op zoek naar een associate Executive Search & Interim Management (hierna: ES&IM). Je werkt als zelfstandig ondernemer onder de vlag van Kruger en bouwt samen met medeondernemers Wouter van Tienhoven en Frank van der Hagen aan de verdere uitbreiding van de ES&IM-praktijk. Je bent in staat vanuit jouw netwerk een eigen aanvullende business op te bouwen (eventueel sectorgericht) maar wordt uiteraard ook betrokken bij vragen vanuit het Kruger netwerk.

Je bent commercieel en relationeel sterk en gewend om te communiceren op directie- en managementniveau. Het zelfstandig uitbouwen en managen van klantrelaties, idealiter binnen het middelgrote bedrijfsleven, is onderdeel van jouw bagage.

Door jouw meerjarige ervaring binnen de arbeidsbemiddeling op hbo-/academisch niveau weet je wat het is om een klantvraag te vertalen naar de juiste kandidaat. Daarna stopt jouw rol niet. Je speelt een actieve ondersteunende rol bij interim managementopdrachten en borgt de kwaliteit en resultaten daarbinnen. Je hebt ervaring in vaste en/of interim bemiddeling van management en finance functies en vervult een adviesrol naar de klant bij het opstellen van het juiste profiel. Ons netwerk, zowel aan de klant als kandidaat zijde, is cruciaal en breidt zich verder uit en je speelt daarin een actieve rol.

Onze opdrachtgevers zijn vaak familie- en DGA geleide bedrijven. Je snapt de dynamiek en cultuur binnen dit type bedrijven en ontwikkelt een vertrouwensrelatie. Kwaliteit, integriteit en betrouwbaarheid zijn hierbij kernwaarden.

Als associate ES&IM ben je een actief onderdeel van het Krugerteam en draag je de dienstverlening breed uit. Je hebt oog voor kansen in de markt en betrekt andere professionals wanneer nodig. Aan de andere kant zorg je ervoor dat je gezien wordt als een businesspartner voor ES en/of IM-vraagstukken binnen het Kruger netwerk.

Wij zijn een pragmatische, down to earth-partij en betrokken bij elke processtap. We hebben geen 'recruiters' maar pakken zelf de search op van A tot Z. Dit doen we altijd gezamenlijk, waarbij één van ons in de lead is. Samenwerken is dan ook een voorwaarde om succesvol te kunnen zijn.

Wie zoeken we?

 • Een professional die het ondernemerschap ambieert en zich wil aansluiten bij Kruger
 • Afgeronde hbo-/academische opleiding (Bedrijfseconomisch/Bedrijfskundig)
 • Minimaal 7 tot 10 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling op hbo-/academisch niveau, vast en/of interim
 • Ervaring in bemiddeling van finance- en managementrollen
 • Meer dan gemiddelde affiniteit met het financiële vakgebied
 • Ervaring in het zelfstandig managen van klantrelaties op directieniveau binnen het bedrijfsleven
 • Aantoonbare commerciële ervaring en track record
 • Relationeel sterk en een verbinder
 • Energiek, positief en weerbaar
 • Integer

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan het profiel, stuur dan jouw cv en motivatie naar: werving@kruger.eu o.v.v. Associate ES en IM. 

Heb je nog vragen, neem dan contact op met:

Wouter Van Tienhoven Web


Wouter van Tienhoven

+31 (0) 6 306 108 62

Frank Van Der Hagen Web (1)


Frank van der Hagen

+31 (0)6  456 588 67