Zowel Consultancy als Interim Management/Executive Search krijgen versterking, die we hard nodig hebben in deze roerige tijd!

Kruger is actief bij ondernemingen in het hart van de economie. De combinatie van onze ontzettend mooie marktpositie, de kracht en saamhorigheid van het huidige team en veranderende economische omstandigheden leiden ertoe dat aanvulling en versterking van het team noodzakelijk is. Ook daar werken we onafgebroken hard aan. Wij zijn enorm blij met de komst van vier nieuwe medewerkers. Zowel Consultancy als Interim Management/Executive Search krijgen versterking, die we hard nodig hebben in deze roerige tijd!

Thessa Van Hooijdonk S

Thessa van Hooijdonk

Vanaf 1 september jl. is Thessa ons team komen versterken. Thessa is 23 jaar en heeft al een ruim aantal jaren werkervaring in de accountancy. Ze is na het VWO, in september 2017, gestart met het duale traject accountancy op Nyenrode en heeft bij de accountantsorganisaties Borrie en RSM gewerkt. Ze is daar tot de slotsom gekomen dat het accountantsvak onvoldoende mogelijkheden biedt om echt iets te kunnen betekenen voor ondernemingen. Zij ziet die toegevoegde waarde wel terug in het werk dat Kruger doet. 

Hessel Van Den Herik L

Hessel van den Herik

Vanaf 15 september komt ook Hessel het Krugerteam versterken, hij is 48 en RA. Na 10 jaar bij EY als accountant gewerkt te hebben is hij naar het bedrijfsleven overgestapt. Zo heeft hij bij Radio Holland (onderdeel Imtech) in Nederland en Duitsland diverse financiële en operationele leidinggevende posities vervuld en heeft hij meerdere (ook internationale) M&A transacties mede gerealiseerd. Kruger heeft Hessel leren kennen als financieel/operationeel directeur bij Codema, waar hij, in de zeer korte tijd dat hij daar werkzaam was, samen met de algemeen directeur er alles aan heeft gedaan het faillissement te voorkomen. Toen dat onafwendbaar bleek zijn de diverse activiteiten van Codema vervolgens in uitstekende samenwerking tussen hem, de curator en ons zo goed mogelijk bij derden ondergebracht. Hessel is zeer gemotiveerd om zich snel in te werken in onze specifieke werkzaamheden.

Franck Hoppenbrouwers L

Franck Hoppenbrouwers

Franck is 51 jaar, heeft bedrijfseconomie in Rotterdam gestudeerd en daar ook de postdoctorale opleiding tot Register Controller gedaan. Franck is voor Kruger geen onbekende, want hij heeft van oktober 1996 tot maart 2000 al bij ons gewerkt. Na Kruger heeft hij diverse controlling en leidinggevende financiële functies vervuld bij ASR en Robeco. Van juni 2012 tot heden werkte hij bij NEOS als senior debt investment manager en heeft een grote bijdrage geleverd aan NEOS.

Onze (restructuring-) werkzaamheden trekken hem echter nog steeds zeer aan, reden waarom hij de stap terug naar Kruger graag maakt. Hij zal vanaf 1 oktober zijn brede ervaring, samen met ons, in gaan zetten voor onze klanten. 

Suzan Van De Bilt L

Suzan van de Bilt

Geboren en getogen in een ondernemende familie en fiscaal opgeleid in Leiden. Daarna bij een breed spectrum aan organisaties adviserende, commerciële, management en toezichthoudende ervaring opgedaan. Ondernemerschap en strategische vraagstukken in het bedrijfsleven hebben hierin altijd een hoofdrol gespeeld. Met name haar werk bij de afdeling Bijzonder Beheer van ABN AMRO en de periode die zij werkte voor de toezichthouder AFM hebben haar professioneel zeer gevormd.  Door deze brede achtergrond heeft zij geleerd op een autonome manier meerdere perspectieven te overzien, verschillen te overbruggen en mensen samen te brengen.

Suzan gaat dit vanaf oktober volop inzetten bij Kruger Interim Management en Executive Search. Door te denken èn te doen wil ze graag bijdragen aan pragmatische oplossingen voor het MKB.