Frank Leijendekker, partner

Een logische volgende stap, passend bij de pragmatische insteek van Kruger

Frank: "In mijn werk als consultant blijf ik me inzetten voor onderscheidend advies en passende oplossingen voor het middenbedrijf. Als partner wil ik vooral nog meer naar buiten toe uitdragen hoe Kruger het verschil kan maken voor ondernemingen, waarbij mijn focus met name ligt op het succesvol begeleiden van fusies en overnames. Op die manier hoop ik een bouwsteen te zijn van verdere groei van Kruger, zodat we nog meer ondernemers en ondernemingen van dienst kunnen zijn."

"Ik kijk heel positief terug op mijn jaren bij Kruger tot nu toe, waarin ik mij het DNA van Kruger steeds meer eigen heb gemaakt. Dit houdt onder andere in dat je niet eenzijdig kijkt naar problematiek, maar dat je je inleeft in de positie van álle stakeholders, om die beter mee te kunnen nemen in een oplossing. De dynamiek van werken met veel verschillende bedrijven, mensen en uitdagingen evenals het onder hoge druk vinden van doeltreffende oplossingen heeft mij altijd aangetrokken." 

Naast de inhoudelijke aspecten noemt Frank de goede werksfeer en de fijne collega's als belangrijke redenen om zich nog meer aan Kruger te willen verbinden: "Er is een cultuur van samen het kantoor zo goed mogelijk runnen en daarbij ondernemers zo goed mogelijk van dienst zijn, met een hoge onderlinge gunfactor en zonder 'eilandjes'. Men werkt hier ook het liefst op kantoor in plaats van thuis. Tegelijk is er volop ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen en je ambities te vervullen. Dat ik nu jonger dan gemiddeld partner wordt onderschrijft dit en toont de pragmatische insteek van Kruger om andere factoren dan leeftijd zwaarder te wegen."

Voor zijn komst naar Kruger studeerde Frank International Economics (master) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en deed hij ervaring op als Finance consultant bij een groot internationaal bedrijf.

Frank Leijendekker L

 

Kruger is enorm blij dat Frank zich op langdurige wijze aan de club wil verbinden en feliciteert hem met het partnerschap.

"Frank is een geweldige collega. Hij doorziet zaken snel en hij is, op het gebied van corporate finance, de vaste waarde van ons kantoor. Hij neemt partijen mee in zijn visie en weet hen, op basis van zijn kennis, te overtuigen."   

Contactgegevens Frank

+31 6 109 886 76
fleijendekker@kruger.eu