Nieuws

We houden u graag op de hoogte van ontwikkelingen

Kruger Rally 2023

Gepubliceerd op: 8 September 2023

Op donderdag 7 september 2023 organiseerden wij voor de vijfde keer onze Kruger Rally. Met veel plezier kijken we terug op een geslaagde dag!

Themabijeenkomst Kruger 2023! En hoe nu verder?

Gepubliceerd op: 30 January 2023

Dinsdag 4 april, vond onze jaarlijkse themabijeenkomst plaats op de ss Rotterdam. Wij danken alle aanwezigen, sprekers en organisatoren voor de geslaagde en inspirerende dag.

Frank Leijendekker partner bij Kruger

Gepubliceerd op: 22 December 2022

Frank is sinds 2016 actief als consultant bij Kruger. Op basis van zijn ervaring, prestaties en toegenomen verantwoordelijkheden is het partnerschap een logische vervolgstap.

The Mobile Company onderdeel van Apadmi

Gepubliceerd op: 3 October 2023

Per november 2022 maakt The Mobile Company onderdeel uit van Apadmi. Kruger begeleidde The Mobile Company in het volledige proces.

Wij zoeken ervaren Chief Restructuring Officers (CRO)

Gepubliceerd op: 18 November 2022

Vanuit onze interim managementpraktijk werken wij nauw samen met hoog gekwalificeerde en zeer ervaren interim professionals die een bedrijf door zwaar weer kunnen loodsen.

Kruger begeleidt overname AA Installatie Groep door VDK Groep

Gepubliceerd op: 15 November 2022

Door de overname wordt AA onderdeel van een groter geheel van bedrijven die uitblinken op technische discipline, regio en klantgerichtheid.

Kruger begeleidt Compaxo bij overname Maasland Vleeswaren

Gepubliceerd op: 2 November 2022

Per oktober 2022 maakt Maasland Vleeswaren B.V. onderdeel uit van Compaxo. Kruger Corporate Finance begeleidde de aankoop.

Kruger Interim Management & Executive Search breidt team uit

Gepubliceerd op: 15 November 2022

Suzan zal zich met name richten op interim crisismanagement opdrachten, en de werving en selectie van financieel management- en directie professionals.

Distressed M&A weer terug van weg geweest (?!)

Gepubliceerd op: 6 July 2022

Recent zijn diverse ondernemingen, met ondersteuning van Kruger, door een distressed M&A transactie (deels) doorgestart uit faillissement of ‘gewoon’ gecontinueerd.

Conclusies 10e Kruger enquête onder ondernemers

Gepubliceerd op: 21 May 2022

Middelgrote bedrijven blijven uitgaan van snel economisch herstel, zo blijkt uit de 10e Kruger enquête van mei 2022.

Kruger versterkt het team met nieuwe collega

Gepubliceerd op: 21 May 2022

Voorafgaande aan haar start bij Kruger rondde Emilie twee masters aan de Universiteit van Tilburg (Finance en Organization Studies).

Kruger begeleidt overname Quality Services door Normec Group

Gepubliceerd op: 20 May 2022

Per augustus 2021 maakt Quality Services B.V. (QS) en haar dochterondernemingen onderdeel uit van Normec Group. Kruger begeleidde QS in het volledige transactieproces.

Kruger begeleidt verkoop van REKAM aan DELTA Fiber Nederland

Gepubliceerd op: 20 May 2022

DELTA Fiber Nederland neemt de glasvezel- en coaxverbindingen in de Regio Midden-Holland* over van REKAM. Kruger Corporate Finance heeft REKAM begeleid bij de verkoop.

Kruger begeleidt verkoop Oblivion aan Xebia

Gepubliceerd op: 20 May 2022

ICT-bedrijf Xebia neemt Apeldoornse clouddienstverlener Oblivion over. Kruger heeft de aandeelhouders van Oblivion begeleid in het volledige transactieproces tot de afronding.

Boasso Global bundelt krachten met Frans de Wit

Gepubliceerd op: 29 April 2022

FDW vroeg Kruger in 2020 advies, zodat de snelle winstgevende groei in goede banen kon worden geleid. Gaandeweg dit traject werd de interesse van Boasso concreet.

Adviesrol Kruger bij snelgroeiend Alara-Lukagro

Gepubliceerd op: 20 May 2022

Kruger heeft het bedrijf bij de groei en gedurende het gehele verkooptraject, vanaf de oriënterende gesprekken tot en met closing actief geadviseerd en begeleid.

Kruger Corporate Finance begeleidt Vevon bij verkoop

Gepubliceerd op: 11 January 2022

Per november 2021 maken Vevon B.V. onderdeel uit van Work Zone Safety Group. Kruger Corporate Finance begeleidde de verkoop.

Erwin Sturkenboom partner bij Kruger

Gepubliceerd op: 29 November 2021

Erwin is sinds 1 juli 2016 actief als consultant bij Kruger. Op basis van zijn opgebouwde ervaring en geleverde prestaties, is het partnerschap een logische volgende stap.