Interim Management

We beschikken over een uitgebreid netwerk van professionals. Opgebouwd vanuit jarenlange goede samenwerking, vertrouwen en professionaliteit.

Meer daadkracht nodig?

Soms vereisen omstandigheden veel aandacht of ontbreken de juiste expertise en ervaring. Als onderdeel van ons advieswerk, hebben wij al veel (middelgrote) ondernemingen geholpen met tijdelijke versterking van het management. Hun kennis en ervaring is toe te passen in vele sectoren en Kruger kent bij uitstek de juiste professionals voor middelgrote bedrijven, waaronder een tiental zeer ervaren associates.

Adviseren en aanpakken

De kracht van Kruger is de combinatie van toekomstgericht (herstructurerings)advies en de implementatiekracht van ervaren interim managers. De interim manager is er voor uw onderneming en blijft niet langer dan noodzakelijk is. Kruger Interim Management richt zich met name op bijzondere situaties, zoals:

Crisismanagement

Het doel is herstel op korte termijn en succes voor de toekomst. Op basis van een plan van aanpak voeren we verbeteringen door. Dit kan door aan te sluiten op het werk van onze consultants. Of door zelfstandig zaken op te pakken. 

In de ongerepte natuur

Contact met de natuur, waarnemen met open mind, focus, rust en ruimte, op pad met je eigen persoonlijke vraagstuk, stilte en reflectiemomenten, antwoorden die je weet te vinden, afspraken die je met jezelf maakt en de verandering die dit bij je teweeg kan brengen. Een mooie, waardevolle en onvergetelijke ervaring. 

Het leiderschapsprogramma heeft een looptijd van 4 maanden en wordt begeleid door twee gecertificeerde facilitators, een vanuit FNL en een vanuit Kruger.

Centraal staat zelfbewustzijn vergroten, eigen waarden onderzoeken en verdiepen, focus, jezelf tijd en ruimte gunnen voor reflectie en het verkennen van de randen van je comfortzone. Wandelend door de bergen van Abruzzo National Park (Italië), ver weg van de dagelijkse drukte, een met de natuur, ’s avonds kampvuurgesprekken, back to the basics en slapen in de vrije natuur.

In 2022 organiseren wij twee trails,
15–19 juni en 21–25 september.

Interesse?
Neem contact op met Wouter of Frank 010 21 21 922

Kruger Kantoorsituaties (Maart2022) 034

Snel inzicht in de liquiditeitsontwikkeling van uw onderneming?

Cashgericht opereren is in de huidige markt met liquiditeitskrapte en onzekerheid belangrijker dan ooit. Gebruik nu onze speciaal ontwikkelde tool.

Onze tool omvat een 13-weeks liquiditeitsmodel dat uniek is in zijn flexibiliteit, overzicht en diepgang. Hiermee verbetert u uw liquiditeitsprognoses en kunt u voldoen aan de toenemende eisen van stakeholders. Ook bestaat de mogelijkheid om met scenario’s te werken, waardoor de effecten van voorgenomen acties direct zichtbaar worden.

Dit liquiditeitsmodel is uitermate geschikt voor middelgrote ondernemingen en zeer goed toepasbaar bij projectgeoriënteerde bedrijven. Het combineert de 'klassieke output' met een krachtig interactief dashboard. Hierdoor is het niet alleen nuttig voor de financieel verantwoordelijken, maar ook onmisbaar in de informatievoorziening naar management en stakeholders.

Het 13-weeks liquiditeitsmodel heeft Excel als basis. Door de mogelijkheid van een automatische koppeling met het ERP systeem kost actualiseren van de gegevens weinig tijd en blijft de diepgang behouden. Implementatie is mogelijk binnen enkele dagen.

Een selectie van onze opdrachtgevers

Logos Interim Png
Wouter Van Tienhoven Web

Wouter van Tienhoven

Partner Interim Management - Executive Search

+31 (0)6 306 108 62

Frank Van Der Hagen Web (1)

Frank van der Hagen

Associate Executive Search

+31 (0)6 456 588 67

Tom Reijnen Web

Tom Reijnen

Associate Interim Management

+31 (0)6 839 754 34

Leonie Bonte

Leonie Bonte-van der Harst

Backoffice - secretariaat

+31 (0)10 21 21 922