Director Corporate Finance - vacature

Gedreven allround professionals met een brede achtergrond binnen de financiële dienstverlening opgelet!

Voor Kruger zijn wij in de markt voor een Director ter versterking van het Corporate Finance team. Het betreft echter geen pure M&A specialist die we hier zoeken - zoals vaak het geval is voor de reguliere boutique partijen en accountancy/advies kantoren - maar juist iemand met een zeer breed trackrecord binnen de financiële dienstverlening, met kennis op het gebied van M&A, maar die tevens energie krijgt van financieringsvraagstukken of uitdagende performance improvement en distressed/restructuring trajecten.


Werkgever
Kruger, gevestigd in Rotterdam, staat al meer dan 30 jaar voor een pragmatische en resultaatgerichte aanpak. Een boutique die zich zeer stevig profileert binnen het MKB+ speelveld, waarbij dikwijls direct contact met oprichters en bestuurders centraal staat.

Het kwalitatieve team adviseert en begeleidt ondernemingen uit iedere branche met onderbouwde, volledig doorgerekende plannen. Opgesteld en uitgevoerd door een team van zo’n 25 professionals bestaande uit de beste specialisten op het gebied van restructuring, corporate finance en advies omtrent strategie en performance improvement.

Zeer kenmerkend en daarmee tevens onderscheidend voor Kruger is de informele en persoonlijke cultuur, die vergeleken met sommige (corporate) finance boutiques haaks staat op de standaard in de markt. Haantjesgedrag en 'snelle gladde jongens' passen hier duidelijk niet.

Samenwerking – zowel intern met collega's, als extern met klanten – staat altijd centraal. Net als een out-of-the-box manier van denken, niet alleen bij opdrachten, maar tevens bij het aantrekken van talent ter versterking van het huidig team. Zo wordt er niet binnen de hokjes gedacht zoals de reguliere spelers dit doen, met een up-or-out system, dat vaak resulteert in een team van allemaal vergelijkbare persoonlijkheden en achtergronden, maar wordt er veel meer waarde gehecht aan een rijke en brede achtergrond, dat juist mogelijkheden biedt voor getalenteerde kandidaten met 10-20 jaar werkervaring binnen de financiële dienstverlening.


Functie
Om de stevige groei die Kruger momenteel doormaakt te supporten, zijn wij in de markt voor een Director positie. Primair zal je in deze positie aan de slag gaan met uitdagende opdrachten op het gebied van Corporate Finance en een verdere uitbreiding van de business line.

In de rol van Director zet je je tanden in uiteenlopende overnametrajecten. Je bekleedt een leidende rol binnen het projectteam, treedt op als sparringpartner voor ondernemers, bestuurders, commissarissen en aandeelhouders van ondernemingen en je bent verantwoordelijk voor het structureren van transacties en de onderhandeling met aan- of verkooppartijen omtrent de overname van organisaties.

De charme van de propositie van Kruger is dat variatie en afwisseling niet wordt geschuwd – in tegenstelling tot vergelijkbare posities bij Big4 partijen, waar je als specialist voortdurend bezig bent met hetzelfde trucje.

Zo ben je in de praktijk veel vaker allround adviseur van unieke MKB partijen waar je DGA's tevens adviseert over strategische keuzes, of over uitdagingen op het gebied van herstructurering of distress. Dit doe je deels in een inhoudelijk verantwoordelijke rol met daarbij vaak de aansturing over een klein team van medior en senior adviseurs.

Daarnaast vervul je uiteraard een verantwoordelijke rol op het gebied van business development en de profilering en vertegenwoordiging van Kruger in de markt. Anders dan bij de bekende concullega's waar je vaak te maken krijgt met uitdagende financiële targets en strakke KPI's, zal je binnen deze rol veel vrijheid krijgen, waarbij je de ruimte krijgt om een waardevol netwerk op te bouwen.


Vereisten

 • Academisch werk- en denkniveau, met een bedrijfseconomische achtergrond
 • Tenminste 10 jaar werkervaring binnen de financiële dienstverlening
 • Ervaring als projectleider bij transacties
 • Proactief en sterk in de communicatie
 • Commercieel en ondernemend
 • Sterk inhoudelijk gedreven en hands-on
 • Echte team player
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal


Condities

 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden
 • Bonusregeling
 • Auto
 • Zeer hecht en sociaal team
 • Dynamische werkomgeving
 • Interessante doorgroeimogelijkheden naar Partnerniveau


Wie zoeken wij?
Financieel adviseur met zeer breed trackrecord binnen de financiële dienstverlening, met gedegen kennis op het gebied van M&A, maar die tevens energie krijgt van financieringsvraagstukken of uitdagende performance improvement en distressed/restructuring trajecten.

Geïnteresseerd of meer informatie ontvangen over deze vacature? Stuur ons een e-mail voorzien van een recent CV op: contact@insideout.nu

Onze verantwoordelijke consultant zal vervolgens binnen 24 uur in contact komen voor het maken van een belafspraak.

nieuwsbrief