Met haar Executive Search praktijk richt Kruger zich specifiek op het middenbedrijf, met een sterke focus op industrie, groothandel & retail, transport & logistiek en project gedreven ondernemingen.

Kruger Kantoorsituaties (Maart2022) 063

Mensenwerk en Maatwerk

Met haar Executive Search praktijk richt Kruger zich specifiek op het middenbedrijf, met een sterke focus op industrie, groothandel & retail, transport & logistiek en project gedreven ondernemingen.

Wij helpen onze relaties bij het vinden van de juiste versterking op management/MT-niveau (Algemeen, Financieel, Operationeel/Supply Chain, Commercieel en Human Resource). Daarnaast zijn we gespecialiseerd in financiële posities op HBO/Academisch niveau met minimaal 10 jaar ervaring (Concerncontroller, Business Controller, Business Analyst, Project Controller, etc.).

Wat zien we?

Organisaties worden geconfronteerd met steeds sneller opvolgende uitdagingen en kansen. Denk bijvoorbeeld aan korter wordende product life cycles, noodzakelijke samenwerking in de keten, omni channel strategie, verschuiving naar kennispartner en anticiperen op disruptieve ontwikkelingen, etc.

Om als bedrijf succesvol te blijven vergt dit een uitgebalanceerd management met inzicht in en begrip voor elkaars disciplines, naast specialistische (en actuele) kennis en ervaring. Ook het vermogen om zowel op strategisch, tactisch én operationeel niveau te kunnen schakelen is cruciaal, evenals het bouwen van relaties zowel binnen als buiten de organisatie. Profielen veranderen en worden steeds meer toekomstgericht, wat kun je toevoegen? Onze relaties realiseren zich dat het vinden van de juiste persoon maatwerk en specialistische kennis vereist.

Waarom Kruger Executive Search?

Wij geloven dat executive search mensenwerk en maatwerk is. Zo werken wij ook.

  • Wij zijn een klein team en elke opdracht wordt door ons uitgevoerd, van A tot Z.
  • Vanaf de intake om te komen tot het ideale profiel, de keuze voor de meest geëigende netwerken en wervingskanalen, tot en met de administratieve afhandeling en screening, u weet exact waar u aan toe bent en u heeft altijd een vast aanspreekpunt gedurende het gehele traject.
  • U krijgt van tevoren een gedetailleerde weekplanning waarbij we u ook wekelijks op de hoogte houden van de voortgang.
  • Wij werken op no cure, no pay basis, u betaalt pas bij een succesvolle search!
  • Onze fee structuur is volledig transparant en gebaseerd op enkel de vaste inkomensbestanddelen.

 

  • U krijgt 3 maanden garantie na de start van de geselecteerde kandidaat.
  • De expliciete focus van de Kruger organisatie op het middenbedrijf maakt dat wij een zeer relevante gesprekspartner zijn met netwerken in en kennis en expertise van markten en sectoren.
  • We beschikken over een groot netwerk van professionals die vanuit een vaste baan op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.
  • Daarnaast hebben we een uitgebreid actief bestand van ervaren freelancers die ook opteren voor een eventuele vaste baan, waardoor er mogelijk een forse versnelling in het proces gerealiseerd kan worden door hun beschikbaarheid op korte termijn.
  • U kunt er zeker van zijn dat wij voor u aan de slag gaan als de opdracht écht binnen onze expertise past, daarbij krijgt u onze volledige commitment. Door deze focus is onze hit rate niet voor niets maximaal.
Frank Vdh 1 (2X3)

Vragen? 

Neem contact op met Frank van der Hagen

fvanderhagen@kruger.eu

+31 (0)6 456 588 67