Kruger EACTP gecertificeerd

13 professionals van Kruger zijn EACTP gecertificeerd en zetten de standaard!

 Eatcp Gecertificeerden

 

Kruger heeft jarenlange, unieke ervaring in het ondersteunen van ondernemingen met niet-alledaagse ondernemingsvraagstukken en adviseert haar klanten met als doel inzicht te creëren en verandering te bewerkstelligen, met het ondernemingsbelang voorop. De professionals van Kruger werken dag-dagelijks op het snijvlak van finance, organisatie, management, psychologie en juridische disciplines.  


Kruger stelt kwaliteit voorop

Kwaliteit in onze werkzaamheden is cruciaal om onze klanten optimaal te kunnen bedienen, of het nu gaat om inzicht in cijfers, kennis van de relevante en toepasbare wet- en regelgeving of om de wijze waarop ondernemers zich daadwerkelijk gesteund voelen in de keuzes die zij moeten maken.

Kwaliteit kan alleen ontstaan en behouden blijven door het kennisniveau van alle professionals die binnen Kruger werkzaam zijn hoog en altijd up-to-date te houden en dagelijks in het werkveld actief te zijn.  


EACTP

EACTP (European Association of Certified Turnaround Professionals) is een onafhankelijke organisatie die het allereerste Europees accreditatieprogramma voor professionals in het Turnaround-vak heeft opgezet. EACTP streeft naar het bevorderen van hoge normen in advisering en turnaround management door een gerespecteerde Europese certificeringsregeling op basis van het Global Certified Turnaround Professional (CTP) programma van Turnaround Management Association (TMA).

Professionals die EACTP-gecertificeerd zijn hebben bewezen over de relevante know-how te beschikken en meer dan 10 jaar hands-on ervaring te hebben in het vak van herstructurering door bepalend te zijn geweest in succesvolle turnarounds. Zij zijn een benchmark voor herstructureringsprofessionals. 

 

13 professionals van Kruger EACTP gecertificeerd

De eisen die EACTP stelt sluiten volledig aan bij de kwaliteitseisen die Kruger aan zichzelf en aan de bij haar werkende professionals stelt. Aangezien advisering mensenwerk is, vindt Kruger EACTP-certificering van haar professionals een belangrijk instrument om aan klanten en relaties te tonen dat haar professionals aan hoogstaande voorwaarden voldoen en aantoonbare ervaring hebben. Het is dan ook niet voor niks dat van de 22 in Nederland EACTP gecertificeerde leden er 13 zijn die als professional bij Kruger werken.

Dit bewijst dat Kruger toonaangevend is op het vakgebied van Turnaround Management in Nederland. Kruger is er trots op dat zij met zo’n grote, stabiele, professionele groep dit vak vertegenwoordigt! 

Logo Eactp

nieuwsbrief