Jantine Hak Member of the Board EACTP

Jantine Hak

 

Jantine is onlangs toegetreden als lid van het Bestuur van de EACTP (European Association of Certified Turnaround Professionals).

Certificering biedt vertrouwen aan de ondernemer
"Als turnaround professional kom je vaak op een moeilijk moment bij de klant aan boord. Het is belangrijk, zowel voor de klant als voor het proces, dat er vertrouwen is in de kunde van de consultant. De EACTP-standaarden geven ondernemers dit vertrouwen en daarmee rust. Ik ben dan ook verheugd me als bestuurder bij EACTP verder voor hen in te kunnen zetten."

De EACTP is een onafhankelijke organisatie die het allereerste Europees accreditatieprogramma voor professionals in het Turnaround-vak heeft opgezet. EACTP streeft naar het bevorderen van hoge normen in advisering en turnaround management door een gerespecteerde Europese certificeringsregeling op basis van het Global Certified Turnaround Professional (CTP) programma van Turnaround Management Association (TMA).

Toonaangevende turnaround professionals uit het hele Europese continent nemen zitting in het bestuur en de commissies van de EACTP om toelatingscriteria vast te stellen en toezicht te houden op het certificeringsproces.

Professionals die EACTP-gecertificeerd zijn hebben bewezen over de relevante knowhow te beschikken en meer dan 10 jaar hands-on ervaring te hebben in het vak van herstructurering door bepalend te zijn geweest in succesvolle turnarounds. Zij zijn een benchmark voor herstructureringsprofessionals. 

Jantine zal zich binnen het bestuur mede gaan richten op de ontwikkeling van de financiële opleiding en verdere professionalisering.

nieuwsbrief