Publicaties

 

Kees - HR

De volgende crisis komt er aan!?

Niemand weet wat de katalysator zal zijn voor een volgende crisis. Resultaten uit het verleden geven geen garantie voor de toekomst. Historische resultaten kunnen echter wel tot nadenken stemmen. Het lijkt inderdaad dat er in of rond 2019 weer sprake kan zijn van de start van een nieuwe crisis.

Robert - HR

Managementinformatie in de zorgsector

Het lijkt zo’n eenvoudige vraag: is de organisatie wel in control? Het daadwerkelijk geven van antwoord op deze vraag is echter een stuk complexer en de interpretatie ervan verschilt nogal naar gelang de stakeholder die het betreft. In dit artikel wordt één belangrijk aspect van control behandeld, namelijk managementinformatie.

Frank 20150915 Kruger 004 Hr

De juiste kandidaat in een krappere arbeidsmarkt

Het MKB kenmerkt zich door een meer ondernemende en initiërende cultuur waar betrokkenheid, energie, inventiviteit en doelgerichtheid kerncompetenties zijn. Dit vergt een maatwerk aanpak van het werving & selectie proces. Wij ontzorgen onze klanten volledig, van profiel tot en met arbeidscontract.

Jantine Uitsnede

Jantine Hak Member of the Board EACTP

Jantine is onlangs toegetreden als lid van het Bestuur van de EACTP (European Association of Certified Turnaround Professionals). Zij zal zich binnen het bestuur mede gaan richten op de ontwikkeling van de financiële opleiding en verdere professionalisering.

Voedingsmiddelenindustrie Dreamstime M 91622624

Kruger en de Foodbranche

Ondernemingen die actief zijn in de foodprocessing worden geconfronteerd met sterk veranderende voorkeuren vanuit de consument en maatschappij. Tijdens de Ronde Tafel Food die Kruger organiseerde werd stilgestaan bij de 'top 10 van voorwaarden om succesvol te zijn.

Lisa 20161102 Kruger 018 Hr

Liquiditeit zonder complexiteit?!

Kruger constateert dat ondernemingen moeite hebben om een liquiditeitsbegroting op te stellen. Een aantal tips en tricks die wij u in dit kader mee willen geven.

Christiaan - HR

Kruger ook uw adviseur in emerging en frontier markets

In de afgelopen jaren zijn bij Kruger steeds meer vraagstukken voorbij gekomen, waar de internationale context om specifieke kennis en ervaring vroeg. Om onze relaties met belangen in emerging markets nog beter van dienst te zijn, is gekozen voor verdere specialisatie op dit gebied.

Jantine - HR

Openbaar UBO register

Dit kan mogelijk voor u als aandeelhouder veel impact hebben! De Europese Unie introduceert een openbaar register van aandeelhouders. Datum van inwerkingtreding in Nederland is reeds enkele malen uitgesteld en wordt nu verwacht in zomer 2018.

Zorg Stetoscoop Geld Dreamstime M 9090353

Winstgevend onderscheidend ondernemerschap in de zorgsector

Op 18 mei 2017 organiseerde Kruger een 'Ronde Tafel' voor de zorgsector, een complexe sector die volop in beweging is en streeft naar evenwicht tussen financiële houdbaarheid en zorg van hoge kwaliteit.

Pim - HR

Onenigheid in de familie - de minderheidscertificaathouder

Periodiek worden wij gevraagd te bemiddelen bij, respectievelijk een oplossing te zoeken voor, een hoog opgelopen dispuut tussen de belanghebbenden binnen een familiebedrijf.

Toon volgende resultaten

nieuwsbrief