Publicaties

 

Voedingsmiddelenindustrie Dreamstime M 91622624

Kruger en de Foodbranche

Ondernemingen die actief zijn in de foodprocessing worden geconfronteerd met sterk veranderende voorkeuren vanuit de consument en maatschappij. Tijdens de Ronde Tafel Food die Kruger organiseerde werd stilgestaan bij de 'top 10 van voorwaarden om succesvol te zijn.

Lisa 20161102 Kruger 018 Hr

Liquiditeit zonder complexiteit?!

Kruger constateert dat ondernemingen moeite hebben om een liquiditeitsbegroting op te stellen. Een aantal tips en tricks die wij u in dit kader mee willen geven.

Christiaan - HR

Kruger ook uw adviseur in emerging en frontier markets

In de afgelopen jaren zijn bij Kruger steeds meer vraagstukken voorbij gekomen, waar de internationale context om specifieke kennis en ervaring vroeg. Om onze relaties met belangen in emerging markets nog beter van dienst te zijn, is gekozen voor verdere specialisatie op dit gebied.

Jantine - HR

Openbaar UBO register

Dit kan mogelijk voor u als aandeelhouder veel impact hebben! De Europese Unie introduceert een openbaar register van aandeelhouders. Datum van inwerkingtreding in Nederland is reeds enkele malen uitgesteld en wordt nu verwacht in zomer 2018.

Zorg Stetoscoop Geld Dreamstime M 9090353

Winstgevend onderscheidend ondernemerschap in de zorgsector

Op 18 mei 2017 organiseerde Kruger een 'Ronde Tafel' voor de zorgsector, een complexe sector die volop in beweging is en streeft naar evenwicht tussen financiële houdbaarheid en zorg van hoge kwaliteit.

Pim - HR

Onenigheid in de familie - de minderheidscertificaathouder

Periodiek worden wij gevraagd te bemiddelen bij, respectievelijk een oplossing te zoeken voor, een hoog opgelopen dispuut tussen de belanghebbenden binnen een familiebedrijf.

Werving Banner Dreamstime M 29286246

Recruiting & Executive Search: Mensenwerk èn Maatwerk!

Met haar Recruiting & Executive Search praktijk richt Kruger zich specifiek op het Middenbedrijf, met een sterke focus op industrie, groothandel & retail, transport & logistiek en project gedreven ondernemingen.

It Toekomst

Terugblik Ronde Tafel IT

Met een gezelschap van IT ondernemers en sectorbankiers van ABN AMRO Bank is tijdens de Ronde Tafel IT gesproken over het razendsnelle tempo waarmee technologie de wereld verandert en de manieren om daarop in te spelen.

Jantine - HR

Innovatie: noodzakelijk in de continu veranderende wereld

De wereld verandert nu sneller dan ooit. Ondernemen is kansen zien en erop inspringen. Dat betekent dat je niet alleen de veranderingen in beeld moet hebben, en bijblijven, maar voorop lopen in de veranderingen. Innovatie is een voorwaarde voor lange termijn succes!

20161102 Kruger 037

Kruger Corporate Finance groeit door betrokkenheid

Fusies, overnames en herfinancieringen zijn weer aan de orde van de dag. Ondernemers zien kansen. De komende jaren zullen duizenden ondernemingen van eigenaar wisselen. Om in opvolging te voorzien, om groei te kunnen bewerkstelligen, om vermogen veilig te kunnen stellen, om mee te gaan in consolidatieslagen of bijvoorbeeld om de onderneming verder te professionaliseren.

Toon volgende resultaten

nieuwsbrief