Publicaties

 

Kees - HR

Nu en straks succesvol in de industrie

Industriële bedrijven zijn essentieel voor werkgelegenheid, export en dus voor onze gehele economie. De sector wordt geconfronteerd met steeds sneller opvolgende uitdagingen en kansen. Een analyse van onze succesvolle klanten in deze sector.

Zorg Stetoscoop Geld Dreamstime M 9090353

Winstgevend onderscheidend ondernemerschap in de zorgsector

Op 18 mei 2017 organiseerde Kruger een 'Ronde Tafel' voor de zorgsector, een complexe sector die volop in beweging is en streeft naar evenwicht tussen financiële houdbaarheid en zorg van hoge kwaliteit.

Pim - HR

Onenigheid in de familie - de minderheidscertificaathouder

Periodiek worden wij gevraagd te bemiddelen bij, respectievelijk een oplossing te zoeken voor, een hoog opgelopen dispuut tussen de belanghebbenden binnen een familiebedrijf.

Werving Banner Dreamstime M 29286246

Recruiting: Mensenwerk èn Maatwerk!

Met haar Recruiting praktijk richt Kruger zich specifiek op het Middenbedrijf, met een sterke focus op industrie, groothandel & retail, transport & logistiek en project gedreven ondernemingen.

It Toekomst

Terugblik Ronde Tafel IT

Met een gezelschap van IT ondernemers en sectorbankiers van ABN AMRO Bank is tijdens de Ronde Tafel IT gesproken over het razendsnelle tempo waarmee technologie de wereld verandert en de manieren om daarop in te spelen.

Jantine - HR

Innovatie: noodzakelijk in de continu veranderende wereld

De wereld verandert nu sneller dan ooit. Ondernemen is kansen zien en erop inspringen. Dat betekent dat je niet alleen de veranderingen in beeld moet hebben, en bijblijven, maar voorop lopen in de veranderingen. Innovatie is een voorwaarde voor lange termijn succes!

20161102 Kruger 037

Kruger Corporate Finance groeit door betrokkenheid

Fusies, overnames en herfinancieringen zijn weer aan de orde van de dag. Ondernemers zien kansen. De komende jaren zullen duizenden ondernemingen van eigenaar wisselen. Om in opvolging te voorzien, om groei te kunnen bewerkstelligen, om vermogen veilig te kunnen stellen, om mee te gaan in consolidatieslagen of bijvoorbeeld om de onderneming verder te professionaliseren.

Valk Welding 6

Terugblik Ronde Tafel Industrie

Op 20 april jl. heeft Kruger weer een 'Ronde Tafel' georganiseerd waarin dit keer de sector Industrie centraal stond. Een sector die weer duidelijk in de lift zit en voor een aantal uitdagende ontwikkelingen staat.

Markthal Rotterdam 800 533

Sector retail: toekomstgerichte actie voor rendement!

Kruger heeft in november een Ronde Tafel Retail georganiseerd. De wereld verandert in rap tempo, zo ook de 'Retail Wereld'. Visie en flexibiliteit zijn nodig om toekomstgerichte actie te ondernemen. Retailers, maar inmiddels ook producenten, hebben rechtstreeks contact met de consument. Een dynamisch speelveld.

Cornee HR

De Wet Werk en Zekerheid veroorzaakt (onbedoeld) faillissementen

Opvallend, of toch niet? Zoveel faillissementen van zoveel grote retailers de afgelopen maanden. Dit artikel handelt over de vraag waarom een grote retailer vaak eerst failliet moet gaan om vervolgens in een afgeslankte vorm of onder een nieuwe eigenaar een doorstart maken.

Toon volgende resultaten

nieuwsbrief